Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Konkurransespilling med Arena på Xbox Live

Er du klar til å teste spilleferdighetene dine? Med Arena på Xbox Live konkurrerer spillere i netturneringer som er skreddersydd for alle ferdighetsnivåer. Registrer deg for en turnering, slå deg sammen med venner, eller spill alene (avhengig av spillet), og spill for å vise hva du kan!

Når du er på farten, kan du bruke Xbox-appen på Windows 10-enheten til å registrere deg, opprette turneringer og til og med spille i turneringer med spille-PC-en. Du kan også bruke Xbox-appen på iOS- eller Android-enheten din til å motta turneringsvarsler.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Konkurransespilling med Arena på Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?