Sende tale- eller tekstmeldinger på Xbox One

Obs! Hvis du vil bruke talemeldinger, kobler du et headsett til den trådløse Xbox One-kontrolleren eller bruker Kinect.

Slik sender du meldinger til vennene dine:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Kommunikasjon > Ny samtale.
  2. Velg én eller flere personer fra vennelisten din, og velg deretter Ferdig.
  3. Velg tekst- eller mikrofonikonet, og gjør deretter ett av følgende:
    • Skriv inn meldingen i boksen. Trykk på ENTER når du er ferdig.
    • Velg Ta opp for å legge igjen en talemelding. Når du er ferdig med opptaket, velger du Stopp eller snakker til tiden utløper. Når du er fornøyd med meldingen, velger du Send melding.

Slik sender du meldinger til andre, for eksempel noen du har spilt med nylig:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg Personer > Nylige spillere.
  2. Velg noen fra listen, og velg deretter Se hele profilen > Send melding.
  3. Velg Ny melding eller mikrofonikonet, og gjør deretter ett av følgende:
    • Skriv inn meldingen i tekstboksen. Trykk på ENTER når du er ferdig.
    • Velg Ta opp for å legge igjen en talemelding. Når du er ferdig med opptaket, velger du Stopp eller snakker til tiden utløper. Når du er fornøyd med meldingen, velger du Send.

Hvis du vil sende meldinger til personer som ikke er i listen over venner eller favoritter, må du vite gamertagen deres.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg Personer > Finn en person.
  2. Skriv inn en gamertag i boksen, og trykk på ENTER.
  3. Når profilen til personen vises, velger du Se hele profilen > Send melding.
  4. Velg Ny melding eller mikrofonikonet, og gjør deretter ett av følgende:
    • Skriv inn meldingen i boksen. Trykk på ENTER når du er ferdig.
    • Velg Ta opp for å legge igjen en talemelding. Når du er ferdig med opptaket, velger du Stopp eller snakker til tiden utløper. Når du er fornøyd med meldingen, velger du Send.

Du kan vise svar ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden, og deretter velge Kommunikasjon > Samtaler.