Opprette en ESL-konto

Enkelte turneringer på Xbox Live organiseres av ESL, så du må gjøre følgende før du kan spille:

1. Opprett en konto i ESL Play. Gå til play.eslgaming.com for å komme i gang. Hvis du vil ha mer informasjon om ESL Play, kan du se play.eslgaming.com/guide.
  2. Skaff deg ESL-appen fra Microsoft Store. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Store, og last deretter ned appen.
  3. Logg på ESL-appen. Når du har opprettet en ESL-konto (eller hvis du har en eksisterende konto), åpner du ESL-appen på Xbox og logger deretter på.

Når du er klar i ESL, kan du bli med på eller opprette lag for World of Tanks, invitere spillere og mye mer.

Hvis du har problemer med ESL-kontoen, går du til play.eslgaming.com/support.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette en ESL-konto, som du leste om, eller om et annet problem?