Hvordan begynner jeg å bruke Looking for Group?

• Fra guiden. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Flerspiller > Looking for Group.
  • Fra spillhuben. Merk et element, trykk på menyknappen  på kontrolleren, velg Spillhub, og velg Flerspiller-fanen.
  • Fra en klubb du er medlem av. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Personer > Klubber, velg en klubb fra listen, velg Flerspiller-fanen, og velg deretter Looking for Group.
  • Fra en klubb du besøker. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, velg Fellesskap-fanen, og velg deretter Klubber på Xbox. Bla gjennom de aktuelle klubbene, eller søk ved å velge Finn en klubb. Velg en klubb, og velg deretter fanen Looking for Group.

Hvis du vil bruke Looking for Group, kan det hende at du må endre personverninnstillingene.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger.
  2. Velg Konto > Personvern og nettsikkerhet.
  3. Velg Xbox Live personvern > Vis detaljer og tilpass > Kommunikasjon og flerspiller.
  4. Velg Alle under Andre kan kommunisere med tale, tekst eller invitasjoner.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan begynner jeg å bruke Looking for Group?, som du leste om, eller om et annet problem?