Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Hvilke spill kan jeg spille i Arena på Xbox Live?

Arena på Xbox Live er tilgjengelig for Killer Instinct og World of Tanks. Vi har akkurat begynt, flere Arena-spill kommer snart.

Spilldetaljer

• Killer Instinct-turneringer kan spilles fra en Xbox One-konsoll eller en Windows 10 spill-PC og på tvers av spill (hvis du er på Xbox One, kan du konkurrere mot spiller på PC eller omvendt). På Xbox-konsollen eller i Xbox-appen i Windows 10 kan du bli med i turneringer i Killer Instinct-spillhuben eller bli med i en klubb. Få Killer Instinct gratis fra Microsoft Store.
  • World of Tanks-turneringer er for øyeblikket organisert etter ESL. Før du kan konkurrere, er det enkelte ting du må gjøre én gang i ESL. Se Opprette en ESL-konto hvis du vil ha mer informasjon. Få World of Tanks gratis fra Microsoft Store.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvilke spill kan jeg spille i Arena på Xbox Live?, som du leste om, eller om et annet problem?