Innføring i Looking for Group for Xbox One og Xbox Console Companion-appen

Tenk på Looking for Group som en oppslagstavle over «Spillere søkes» – en måte å finne spillere med samme interesser og mål på Xbox Live. Se gjennom innlegg laget av Xbox-fellesskapet, og svar på de du liker. Du kan også lage ditt eget innlegg, og når mange nok personer er interessert, kan du samle dem i ditt party og spille!

I tillegg er det lett å ta Looking for Group-aktivitetene med deg på tvers av enhetene – det er like enkelt som å bruke Looking for Group på Xbox Console Companion-appen og fortsette der du slapp sist på Xbox One, eller motsatt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Innføring i Looking for Group for Xbox One og Xbox Console Companion-appen, som du leste om, eller om et annet problem?