Hvorfor kan jeg ikke opprette en klubb?

Finn ut ved å prøve dette:

1. Logg på på account.live.com/reputationcheck.
  2. Legg til telefonnummeret, og velg deretter Send koden.
  3. Ta koden fra tekstmeldingen på telefonen, angi den på nettstedet, og velg Send inn.
  4. Hvis du bruker Xbox-konsollen, trykker du på og holder av/på-knappen i 10 sekunder for å slå den av. Deretter slår du den på igjen og logger på på nytt. Hvis du er på en PC eller mobil enhet, logger du av Xbox-appen og deretter på igjen.

Har du fortsatt problemer? Se om du finner hjelp i Xbox-foraene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvorfor kan jeg ikke opprette en klubb?, som du leste om, eller om et annet problem?