Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account

Xbox Live-betalingsopties

Er kunnen een of meer betalingsopties worden gekoppeld aan uw Xbox Live-account. Een betalingsoptie moet gekoppeld zijn aan uw Xbox Live-lidmaatschap. Betalingsopties zijn onder meer:

Oplossingen

Online stappen: Een betalingsoptie toevoegen

1. Open een browser op een computer of ander apparaat met internetverbinding en ga naar Mijn account.
  2. Selecteer Betalingsopties beheren.
  3. Meld u aan met uw Microsoft-account als daarom wordt gevraagd.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Voeg een nieuwe creditcard toe. Voer de creditcardgegevens toe en tik of klik op Opslaan. (Voor Xbox of Zune)
    • Selecteer BETALEN met PayPal. Volg de instructies om een bestaande PayPal-account toe te voegen of een nieuwe account te maken. (Alleen voor Xbox)

Stappen op de Xbox One-console: Een betalingsoptie toevoegen

Opmerking Xbox One is wellicht niet in alle regio's beschikbaar.

1. Meld u aan met de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-lidmaatschap is gekoppeld.
  2. Ga naar Settings.
  3. Ga naar Payment & Billing.
  4. Ga naar Add a new Credit Card.
Opmerking Op de Xbox One-console kunt u geen PayPal-account toevoegen. Zie Online stappen hierboven.

picture
  1. Selecteer Add Credit Card.
picture
  1. Voer de naam van de creditcardhouder in en selecteer Enter.
picture
  1. Voer het kaartnummer in en selecteer Enter.
    Opmerking
    Op dit moment worden alleen Visa, MasterCard en American Express geaccepteerd.
picture
  1. Voer de vervaldatum in en selecteer Next.
picture
  1. Voer de beveiligingscode in en selecteer Next.
picture
  1. Controleer dat de factureringsgegevens correct zijn en selecteer Save info.
picture

Stappen op de Xbox 360-console: Een betalingsoptie toevoegen

1. Meld u aan met de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-lidmaatschap is gekoppeld.
  2. Ga vanuit het Dashboard naar Settings en selecteer Account.
  3. Selecteer Manage Payment Options.
picture
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Add Credit Card en voer de creditcardgegevens in.
    • Selecteer Add PayPal om uw PayPal-account te gebruiken op Xbox Live.

Een betalingsoptie wijzigen of verwijderen

Zie Een Xbox Live-betalingsoptie wijzigen als u hulp nodig hebt om de betalingsmethode gekoppeld aan uw Xbox Live-lidmaatschap te wijzigen.

Zie Een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Zune-account verwijderen om te zien hoe u een betalingsoptie uit uw Xbox Live-account kunt verwijderen.

Problemen om creditcards toe te voegen of een betalingsoptie te wijzigen

Als u een probleem hebt wanneer u een betalingsoptie probeert toe te voegen of te wijzigen, zie Foutcodes met creditcard op Xbox Live.