Je factuuradres en betalingsopties beheren op Xbox One

Wil je je factuuradres bijwerken of een betalingsoptie toevoegen? Dat en nog veel meer kun je direct op de Xbox One-console regelen.

Op deze pagina

Factuuradres

Als je bent verhuisd of van naam bent veranderd, moet je de factureringsgegevens voor je Microsoft-account bijwerken.

Je naam of factuuradres bijwerken:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account > Betaling en facturering.
  3. Je betalingsoptie wordt samen met het factuuradres weergegeven. Selecteer onder het adres de optie Gegevens bewerken.
  4. Volg de aanwijzingen om het factuuradres bij te werken.

Het factuuradres online bijwerken

Je kunt je factureringsgegevens ook online bijwerken door je aan te melden bij je Microsoft-account en naar Betaling en facturering > Adresboek te gaan.

Opmerking Omdat je e-mailadres en telefoonnummer onderdeel zijn van je beveiligingsgegevens, moet je deze online bijwerken. Zie Beveiligingsgegevens toevoegen om uw Microsoft-account als je wilt weten hoe je dit doet.

Betalingsopties

Als de betalingsoptie die je gebruikt is verlopen of niet meer geldig is, moet je deze bijwerken of een nieuwe toevoegen.

De beschikbare betalingsopties zijn:

• Creditcards, met inbegrip van prepaid creditcards
  • Bankpassen (niet overal beschikbaar)
  • PayPal-accounts (niet in alle regio's beschikbaar; zie PayPal gebruiken in uw Microsoft-account)
  • Automatische afschrijving (alleen voor Duitsland)
  • Betaling via mobiele provider (niet beschikbaar in alle regio's)

Opmerking Je kunt betalingsopties voor zowel aankopen als abonnementen op je console bijwerken, maar de stappen verschillen enigszins.

Betalingsopties voor aankopen beheren op Xbox One

Een betalingsoptie toevoegen:

1. Meld je aan bij je Microsoft-account.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Selecteer Systeem > Instellingen > Account > Betaling en facturering.
  4. Selecteer Een betalingsoptie toevoegen.
  5. Kies de betalingswijze die je wilt toevoegen: Creditcard, PayPal of Mobiele telefoon.
  6. Volg de stappen om de gegevens voor je betalingsoptie in te voeren.

Een betalingsoptie bijwerken:

1. Volg de stappen 1-3 onder Een betalingsoptie toevoegen.
  2. Scroll naar rechts naar de betalingsoptie die je wilt bijwerken en selecteer Gegevens bewerken.
  3. Werk de gegevens van de betalingsoptie bij en selecteer Opslaan.

Een betalingsoptie verwijderen:

1. Volg de stappen 1-3 onder Een betalingsoptie toevoegen.
  2. Scroll naar rechts naar de betalingsoptie die je wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
  3. Selecteer Ja, verwijderen om te bevestigen dat je deze betalingsoptie wilt verwijderen.

Betalingsopties voor abonnementen beheren op Xbox One

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account > Abonnementen.
  3. Kies het abonnement dat je wilt beheren.
  4. Selecteer Betalingswijze wijzigen onder Betaling en facturering.
  5. Kies een bestaande betalingsoptie of selecteer Een nieuwe betaalwijze toevoegen.

Opmerking Als je de betalingsoptie wilt beheren voor het Xbox-abonnement van je kind, raadpleeg dan Het Xbox-abonnement van uw kind beheren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Je factuuradres en betalingsopties beheren op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?