Cadeaukaarten en codes inwisselen

Je kunt cadeaukaarten en codes inwisselen om Xbox-aankopen te doen en je Microsoft-abonnementen te verlengen (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, enz.).

Codes zijn 25 tekens lang, omvatten zowel cijfers als letters, in het formaat 5x5 – vijf blokken van vijf tekens, gedrukt op een kaart die in de winkel kan worden gekocht.

Op deze pagina

Opmerking Codes kunnen niet worden gebruikt of geactiveerd als er een openstaand saldo op je account is of als je betalingsoptie is verlopen of niet meer geldig is. Zie Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen voor meer informatie.

Een code op de Xbox One inwisselen

1. Meld je aan op je Xbox One (zorg ervoor dat je bent aangemeld met het Microsoft-account waarmee je de code wilt inwisselen).
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Home.
  3. Schuif naar rechts en kies het tabblad Store.
  4. Kies Een code gebruiken.
  5. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen. Maak je geen zorgen om koppeltekens; het systeem vult deze wel voor je in.

Een code inwisselen vanuit een webbrowser

1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.comj.
  2. Meld je aan, voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen. Maak je geen zorgen om koppeltekens. Het systeem vult deze wel voor je in.

Een code op Windows 10 inwisselen

1. Meld je aan op je pc (zorg ervoor dat je bent aangemeld met het Microsoft-account waarmee je de code wilt inwisselen).
  2. Druk op de Start-knop, typ store en selecteer vervolgens Microsoft Store.
  3. Selecteer Meer… > Een code inwisselen.
  4. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen. Maak je geen zorgen om koppeltekens; het systeem vult deze wel voor je in.

Een code op een iOS-, Android- of Windows 10 Mobile-apparaat inwisselen

1. Open de mobiele Xbox-app en meld je aan (zorg ervoor dat je bent aangemeld met het Microsoft-account waarmee je de code wilt inwisselen).
  2. Druk in de linkerbovenhoek op de knop Menu.
  3. Selecteer Microsoft Store in deze lijst en kies vervolgens Een code inwisselen.
  4. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen. Maak je geen zorgen om koppeltekens; het systeem vult deze wel voor je in.

Een code inwisselen in de Xbox Console Companion-app op Windows 10

1. Druk op de pc op de knop Start en selecteer vervolgens Xbox Console Companion in de lijst met apps.
  2. Zorg dat je bent aangemeld met het account waarvoor je de code wilt inwisselen. Als je je moet aanmelden met een ander account, selecteer je de gamertag-afbeelding op de navigatiebalk aan de linkerkant en selecteer je vervolgens Afmelden en meld je je aan met het juiste account.
  3. Selecteer Microsoft Store in de linkernavigatiebalk en selecteer vervolgens Een code inwisselen.
  4. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen. Maak je geen zorgen om koppeltekens. Het systeem vult deze wel voor je in.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

1. Meld je aan op je Xbox 360 (zorg ervoor dat je bent aangemeld met het Microsoft-account waarmee je de code wilt inwisselen).
  2. Druk op de controller op de Xbox Guide-knop.
  3. Selecteer Games en apps en kies vervolgens Code inwisselen.
  4. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen. Maak je geen zorgen om koppeltekens; het systeem vult deze wel voor je in.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Cadeaukaarten en codes inwisselen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?