Informatie over cadeaukaarten en prepaidcodes

Video: Een prepaidcode gebruiken

Bekijk de video Een prepaidcode gebruiken. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Microsoft biedt cadeaukaarten en prepaidcodes voor diverse services. Op deze pagina vindt u de verschillende soorten prepaidcodes en cadeaukaarten die u kunt gebruiken om content voor Xbox te kopen, de soorten content die u kunt kopen met de codes en wat elk soort prepaidcode betekent voor uw Microsoft-account.

Zie Een Xbox-prepaidcode inwisselen als u wilt weten hoe u uw cadeaukaart of prepaidcode kunt inwisselen.

Zie Hoe krijg ik een Xbox Live Gold-proefabonnement voor informatie over Xbox-prepaidcodes voor proefabonnementen.

Zie Informatie over cadeaukaarten voor meer informatie over Microsoft-cadeaukaarten en -prepaidkaarten.

Op deze pagina

Xbox-cadeaukaart

Wat kan ik kopen met een Xbox-cadeaukaart?

Xbox-cadeaukaarten zijn een geweldige manier om te genieten van de nieuwste games en entertainment in de Microsoft Store. Wanneer u uw Xbox-cadeaukaart inwisselt in uw Microsoft-account, kunt u deze gebruiken om de nieuwste games, pakketten met kaarten, films, tv, muziek, apps en nog veel meer te kopen in elke deelnemende Microsoft Store.

Opmerkingen

• U kunt de Xbox-cadeaukaart niet gebruiken om rechtstreeks een Xbox Live Gold-abonnement of andere abonnementsservices te kopen.
  • U kunt de Xbox-cadeaukaart niet gebruiken om content van de Microsoft Store of Xbox 360-content op de Xbox One te kopen.
  • Als u een Xbox-cadeaukaart koopt, moet u zorgen dat de valuta die u gebruikt, overeenkomt met de valuta van het factuuraccount van de ontvanger. Anders kan de ontvanger de cadeaukaart niet inwisselen.
  • Als u een Xbox-cadeaukaart inwisselt in een land dat niet overeenkomt met het land dat is gekoppeld aan uw factuuraccount, kunt u dat bedrag niet gebruiken.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden overgedragen nadat u uw Xbox-cadeaukaart hebt ingewisseld.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden gebruikt om fysieke goederen te kopen in onlinewinkels.

Windows-cadeaukaart

Wat kan ik kopen met een Windows-cadeaukaart?

Windows-cadeaukaarten werken op dezelfde manier als Xbox-cadeaukaarten en zijn een geweldige manier om te genieten van de nieuwste games, apps en entertainment in de Microsoft Store. Wanneer u uw Windows-cadeaukaart inwisselt in uw Microsoft-account, kunt u deze gebruiken om content te kopen in elke deelnemende Microsoft Store.

Opmerkingen

• U kunt de Windows-cadeaukaart niet gebruiken om rechtstreeks een Xbox Live Gold-abonnement of andere abonnementsservices te kopen.
  • U kunt de Windows-cadeaukaart niet gebruiken om content van de Microsoft Store of Xbox 360-content op de Xbox One te kopen.
  • Als u een Windows-cadeaukaart koopt, moet u zorgen dat de valuta die u gebruikt, overeenkomt met de valuta van het factuuraccount van de ontvanger. Anders kan de ontvanger de cadeaukaart niet inwisselen.
  • Als u een Windows-cadeaukaart inwisselt in een land dat niet overeenkomt met het land dat is gekoppeld aan uw factuuraccount, kunt u dat bedrag niet gebruiken.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden overgedragen nadat u uw Windows-cadeaukaart hebt ingewisseld.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden gebruikt om fysieke goederen te kopen in onlinewinkels.

Prepaidcode voor Xbox Live Gold-abonnement

Wat kan ik kopen met een prepaidcode voor een Xbox Live Gold-abonnement?

Een prepaidcode voor een Xbox Live Gold-abonnement kan worden gebruikt om een Xbox Live Gold-abonnement van 1, 3 of 12 maanden te kopen voor gebruik op uw Xbox-console. Met dit soort prepaidcode kunt u niets anders kopen.

Andere prepaidcodes

Wat kan ik kopen met andere soorten prepaidcodes?

Naast Xbox-cadeaukaarten, Windows-cadeaukaarten en prepaidkaarten voor een Xbox Live Gold-abonnement zijn er nog andere soorten prepaidcodes voor specifieke items.

Voorbeelden zijn de EA Access Pass for Xbox One Download Code, prepaidcodes voor gamespecifieke downloads, codes voor downloadbare content voor specifieke games en de Groove Music Pass Digital Code.

Deze prepaidcodes kunnen alleen worden gebruikt om het beoogde Xbox-abonnement of de beoogde content te kopen. Met dit soort prepaidcode kunt u niets anders kopen.

Microsoft Points

In augustus 2013 werd het gebruik van Microsoft Points stopgezet. Transacties op de Xbox gebeuren nu in uw lokale valuta*. Microsoft Points-kaarten die u koopt in winkels, kunnen tot nader order nog steeds worden ingewisseld op uw console en op Xbox.com. Microsoft heeft geen plannen om reeds gekochte Points-kaarten en -codes niet meer te accepteren. Zie Veelgestelde vragen over de overgang van Microsoft-accounts naar lokale valuta voor meer informatie.

*Prijzen in de Verenigde Arabische Emiraten worden vermeld in Amerikaanse dollars.