Wijzigen hoe je betaalt voor een Xbox-abonnement

Bijwerken hoe je betaalt voor je Xbox-abonnement Selecteer de groene aanmeldknop om te wijzigen hoe je betaalt voor je Xbox-abonnementen.

Als de betalingsoptie die je gebruikt voor je Xbox-abonnement, is verlopen of niet meer geldig is, moet je deze bijwerken om gebruik te kunnen blijven maken van je abonnement.

Online wijzigen hoe je betaalt

De betalingsoptie voor je Xbox-abonnement online wijzigen:

1. Open een browser, ga naar de pagina Services en abonnementen en log in met je Microsoft-account.

Opmerking Als je het e-mailadres of wachtwoord van je Microsoft-account niet meer weet, gebruik je de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Zoek het Xbox-abonnement waarvoor je de betalingsoptie wilt wijzigen, in de lijst en selecteer Wijzigen hoe je betaalt.
  3. Selecteer je nieuwe betalingsoptie in de lijst of selecteer Een nieuwe betaalwijze toevoegen om een creditcard, bankpas, PayPal-account of mobiele telefoonprovider in te stellen als nieuwe betalingsoptie.

Opmerking Ga meer voor informatie over het gebruik van je mobiele telefoonprovider als betalingsoptie naar Aankopen doen in Microsoft Store met mobiele facturering.

Nadat je hebt bijgewerkt hoe je betaalt voor je Xbox-abonnement, kun je de betalingsoptie verwijderen die je niet meer wilt gebruiken.

Als je een digitale code wilt gebruiken in plaats van een abonnement te verlengen, kun je online een digitale code inwisselen. Je moet nog wel je huidige abonnement opzeggen om eventuele kosten voor verlenging te voorkomen.

Opmerking: Als je abonnement is verlopen, moet je het verschuldigde saldo betalen met de bovenstaande stappen voordat je je digitale code kunt inwisselen.

Je betalingsoptie wijzigen op je Xbox One-console

Je kunt op je Xbox One-console eenvoudig de betalingsoptie voor je Xbox-abonnement wijzigen zonder online te gaan.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account > Abonnementen.
  3. Kies het abonnement dat je wilt beheren.
  4. Selecteer Betalingsoptie wijzigen onder Betaling en facturering.
  5. Kies een bestaande betalingsoptie of selecteer Een nieuwe betalingsmethode toevoegen om een creditcard, bankpas, PayPal-account of mobiele telefoonprovider in te stellen als nieuwe betalingsoptie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Wijzigen hoe je betaalt voor een Xbox-abonnement " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?