Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass Ultimate

Op deze pagina

Onderwerpen

Wat is Xbox Game Pass Ultimate?

Het Xbox Game Pass Ultimate-programma geeft je alle voordelen van Xbox Live Gold, plus ruim 100 games van hoge kwaliteit voor console en pc. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus er is altijd een nieuwe game om te spelen. Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

Hoe kom ik aan Xbox Game Pass Ultimate?

Je kunt het kopen op Xbox One in Store > Lidmaatschappen. Online ga je naar Xbox Game Pass.

Als ik een abonnement heb op Xbox Game Pass Ultimate, waar vind ik dan de voordelen van mijn lidmaatschap?

Als je lid bent van Xbox Game Pass Ultimate, heb je nog steeds toegang tot alle Xbox Live Gold-voordelen in de Xbox Live Gold-lounge op je Xbox One Home en tot alle Xbox Game Pass-voordelen op het speciale tabblad Xbox Game Pass op je Xbox One.

Wat gebeurt er met mijn vooruitbetaalde maanden voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass als ik een abonnement neem op Xbox Game Pass Ultimate?

Als je een abonnement neemt op Xbox Game Pass Ultimate, verrekenen we de tijd die je vooruit hebt betaald voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass, met je Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, voor maximaal 36 maanden. De omrekenverhoudingen voor vooruitbetaalde tijd kunnen worden gewijzigd.

Biedt Xbox Game Pass Ultimate alle games die via Xbox Game Pass worden aangeboden voor Xbox One en Windows 10?

Ja. Xbox Game Pass Ultimate biedt alle games die via Xbox Game Pass Console en Xbox Game Pass PC worden aangeboden.

Hoe kom ik te weten of een game beschikbaar is voor Xbox One of Windows 10?

Ga voor een lijst met alle games en waar je ze kunt afspelen naar Xbox Game Pass.

Hoe kan ik mijn Xbox Game Pass Ultimate-abonnement beheren of opzeggen?

Je kunt je Game Pass Ultimate-lidmaatschap op elk moment opzeggen: log in bij account.microsoft.com/services. Ga naar Xbox Game Pass Ultimate, selecteer Betaling en facturering en vervolgens Annuleren. Je kunt het abonnement op de vervaldatum beëindigen. Afhankelijk van de status van je abonnement, kun je mogelijk ook direct opzeggen met een terugbetaling van alleen de prijs die je hebt betaald voor Ultimate. De upgrade van vooruitbetaalde tijd kan niet worden teruggedraaid naar Xbox Live Gold of andere Xbox Game Pass-lidmaatschappen en komt niet in aanmerking voor restitutie.

Ik heb al Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Hoe stap ik over op Xbox Game Pass Ultimate?

Op de Xbox One kun je Xbox Game Pass Ultimate krijgen in Store > Lidmaatschappen. Online ga je naar Xbox Game Pass. Na aankoop van Game Pass Ultimate wordt de openstaande tijd voor je abonnement op Xbox Game Pass en Xbox Live Gold automatisch omgezet in tijd voor Xbox Game Pass Ultimate tegen een vooraf ingestelde omrekenverhouding.

Wat gebeurt er met mijn Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap als ik kies voor een upgrade naar Xbox Game Pass Ultimate?

Door de aanschaf van Xbox Game Pass Ultimate wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch omgezet in Xbox Game Pass Ultimate.

Wat gebeurt er met mijn Gold-voordelen als ik kies voor een upgrade naar Xbox Game Pass Ultimate?

Je krijgt nog steeds alle voordelen van Xbox Live Gold, zoals online multiplayer op de console, Games with Gold en exclusieve deals voor leden.

Kan ik met Xbox Game Pass Ultimate nog steeds codes inwisselen voor Xbox Live Gold en Xbox Game Pass?

Ja. Deze codes worden automatisch omgezet naar Xbox Game Pass Ultimate tegen een verhouding die is gebaseerd op de ERP (geschatte verkoopprijs) van deze codes. De omrekenverhoudingen kunnen worden gewijzigd.

Kan ik Xbox Game Pass Ultimate delen op mijn Home Xbox?

Ja, het standaardbeleid voor het thuis delen van Xbox is zowel van toepassing op Xbox Game Pass als op Xbox Live Gold. Als je een Ultimate-abonnement hebt en je Home Xbox hebt ingesteld, deel je je abonnement automatisch met elk profiel dat is aangemeld op die console.

Ga voor meer informatie naar Je Home Xbox aanduiden.

Hoeveel vooruitbetaalde tijd kan ik maximaal hebben?

Er kunnen maximaal 36 maanden worden omgezet naar Xbox Game Pass Ultimate.

Opmerking Als je meer dan 36 vooruitbetaalde maanden hebt na de upgrade naar Xbox Game Pass Ultimate, worden de extra maanden niet geconverteerd.

Ik heb per ongeluk een upgrade naar Xbox Game Pass Ultimate uitgevoerd. Kan ik teruggaan naar Xbox Game Pass voor console?

Je kunt op elk moment je Game Pass Ultimate-lidmaatschap opzeggen. De voordelen van Ultimate blijven dan beschikbaar totdat de vooruitbetaalde tijd afloopt. Op dat moment worden er niet opnieuw kosten afgeschreven.

Opmerking De upgrade van vooruitbetaalde tijd naar Xbox Game Pass Ultimate kan niet worden teruggedraaid naar Xbox Live Gold of Xbox Game Pass. Je kunt ook geen restitutie ontvangen voor Xbox Live Gold of Xbox Game Pass. Maar je kunt wel weer lid worden van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass als je abonnement op Xbox Game Pass Ultimate is afgelopen.

Kan ik nog steeds een afzonderlijk abonnement nemen op Xbox Live Gold of Xbox Game Pass?

Ja, je kunt nog steeds een afzonderlijk abonnement nemen op Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Maar als je kiest voor een upgrade naar Xbox Game Pass Ultimate, wordt eventueel vooruitbetaalde tijd verrekend totdat het lidmaatschap is afgelopen, voor een periode van maximaal 36 maanden.

Als ik Xbox Game Pass Ultimate niet langer wil, kan ik dan terugkeren naar Xbox Game Pass voor console of Xbox Live Gold?

Je kunt Xbox Game Pass Ultimate opzeggen door in te loggen bij www.xbox.com/accounts, en je kunt je weer aanmelden voor Xbox Live Gold of Xbox Game Pass voor console.

Kan ik mijn Xbox Game Pass Ultimate-abonnement gebruiken op meerdere Xbox One-consoles?

Ja, net als Xbox Live Gold of Xbox Game Pass voor console, kun je dit abonnement overal gebruiken waar je inlogt. Je abonnement is gekoppeld aan je Xbox-profiel en niet aan een bepaalde Xbox-console.

Kan ik mijn Xbox Game Pass Ultimate-abonnement gebruiken op meerdere Windows 10-pc's?

Ja, net als Xbox Live Gold of Xbox Game Pass, kun je dit abonnement overal gebruiken waar je inlogt. Je abonnement is gekoppeld aan jou, niet aan een specifiek apparaat.

Kan ik online multiplayergames in de Xbox Game Pass-catalogus spelen?

Ja. Xbox Game Pass Ultimate biedt alle voordelen van Xbox Live Gold, je krijgt dus toegang tot multiplayer op je console. Voor Windows 10-games in de catalogus is geen afzonderlijk abonnement vereist voor online multiplayer.

De game die ik wil spelen, staat in de catalogus voor Xbox Game Pass Ultimate op Xbox One, maar ik kan de game niet krijgen voor Windows. Waarom?

Om verschillende redenen zijn niet alle games beschikbaar op beide apparaten. In de Xbox-app (bèta) en in de Microsoft Store kun je een lijst vinden met Game Pass-games die beschikbaar zijn op Windows 10.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass Ultimate" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?