Xbox-abonnementen

Update over facturering voor maandabonnementen voor Xbox Live
Meer informatie over de nieuwe, gestroomlijnde manier waarop die we uw abonnementen factureren.
Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor pc (bèta)
Krijg antwoorden op veelgestelde vragen over het Xbox Game Pass voor pc-abonnement (bèta).
Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass Ultimate
Krijg antwoorden op veelgestelde vragen over het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.
Je Xbox-abonnement opzeggen
Informatie over hoe je je Xbox-abonnement kunt opzeggen.
Hoe krijg ik een Xbox Live Gold-proefabonnement
Lees hoe je een proefabonnement voor Xbox Live en Xbox Live Gold kunt krijgen, zodat je het meeste uit je Xbox haalt.
Veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor console
Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Xbox Game Pass voor console.
Uw Xbox-aankoopgeschiedenis controleren
Meer informatie over het online controleren van uw aankoopgeschiedenis voor Xbox.
Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen
Het verschuldigde abonnementsgeld betalen voor een Xbox-abonnement, zodat je Xbox Live verder kunt gebruiken.
Betalingsinformatie bijwerken om uw Xbox-abonnement voort te zetten
Lees hoe u uw betalingsinformatie bijwerkt als u een melding krijgt dat uw Xbox-abonnement is geblokkeerd.
Wijzigen hoe je betaalt voor een Xbox-abonnement
Lees hoe je de betaalwijze voor een Xbox-abonnement wijzigt.