Game instellen

Game-modus gebruiken tijdens gaming op uw pc
Meer informatie over het inschakelen van Game-modus in de Xbox-app tijdens het spelen van een game op uw pc.
Hoe u een Xbox One-console kunt aanduiden als uw Home Xbox
Hoe u een Xbox One-console kunt instellen als uw Home Xbox zodat u content kunt delen met iedereen die zich aanmeldt op uw console.
Games for Windows Live
Met Games for Windows Live kunt u ondersteunde games spelen op uw Windows-computer of -apparaat.
Games op je Xbox One installeren
Lees hoe je een game kunt installeren op de Xbox One-console.
Games streamen met de Xbox-app op Windows 10.
Meer informatie over het streamen van games met de Xbox-app op Windows 10.
Opgeslagen Xbox One-games in de cloud: veelgestelde vragen
Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over opgeslagen Xbox One-games in de cloud.
Xbox-games installeren op Windows 10
Hoe u Xbox-games kunt installeren op Windows 10.
Een game in Windows 10 verwijderen en opnieuw installeren
Ontdek hoe u een game in Windows 10 kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren.
Zowel in Windows 10 als op Xbox One spelen
Meer informatie over cross play en hoe u een game kunt starten op het ene apparaat en verder kunt spelen op het andere.
Uw opgeslagen games opslaan in de cloud
Wilt u opslag in de cloud gebruiken om een opgeslagen game op een andere console te spelen? Informatie over hoe u opslag in de cloud kunt instellen, een game opslaan in de cloud, een opgeslagen game openen vanaf de cloud en nog veel meer.