Game instellen

Items in ´Klaar om te installeren´ verbergen of weergeven
Meer informatie over het verbergen of weergeven van games of apps op het tabblad Klaar om te installeren op je Xbox One-console.
Games op afstand installeren op uw Xbox One
Ontdek hoe u games op afstand op uw Xbox One-console kunt installeren, zodat ze klaar staan om te spelen wanneer u er klaar voor bent.
Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc
Meer informatie over het inschakelen van Gamemodus in de Xbox-app tijdens het spelen van een game op uw pc.
Games for Windows Live
Met Games for Windows Live kunt u ondersteunde games spelen op uw Windows-computer of -apparaat.
Een Xbox One-console aanwijzen als je Home Xbox
Lees hoe je een Xbox One-console kunt instellen als je Home Xbox, zodat je content kunt delen met iedereen die zich aanmeldt op je console.
Games op je Xbox One installeren
Lees hoe je een game kunt installeren op de Xbox One-console.
Lees je hoe game streaming gebruikt in de Xbox Console Companion-app in Windows 10
Meer informatie over het streamen van games met de Xbox Console Companion-app in Windows 10.
Opgeslagen Xbox One-games in de cloud: veelgestelde vragen
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over opgeslagen Xbox One-games in de cloud.
Een game in Windows 10 verwijderen en opnieuw installeren
Ontdek hoe u een game in Windows 10 kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren.
Xbox-games installeren op Windows 10
Hoe u Xbox-games kunt installeren op Windows 10.