Game instellen: Windows

Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc
Meer informatie over het inschakelen van Gamemodus in de Xbox-app tijdens het spelen van een game op uw pc.
Lees je hoe game streaming gebruikt in de Xbox Console Companion-app in Windows 10
Meer informatie over het streamen van games met de Xbox Console Companion-app in Windows 10.
Verbinding maken met uw Xbox Live-account met Xbox op Windows games
Hoe u via Windows verbinding maakt met Xbox Live wanneer u games van Xbox op Windows speelt. Dan kunt u genieten van de functies van Xbox Live, zoals Prestaties en de mogelijkheid om uw gamehistorie te delen.
Zowel in Windows 10 als op Xbox One spelen
Meer informatie over cross play en hoe u een game kunt starten op het ene apparaat en verder kunt spelen op het andere.
Games for Windows Live
Met Games for Windows Live kunt u ondersteunde games spelen op uw Windows-computer of -apparaat.
Xbox-games installeren op Windows 10
Hoe u Xbox-games kunt installeren op Windows 10.
Een game in Windows 10 verwijderen en opnieuw installeren
Ontdek hoe u een game in Windows 10 kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren.
De lijst Mijn games beheren in de Xbox Console Companion-app in Windows 10
Informatie over de lijst Mijn games in de Xbox Console Companion-app in Windows 10, inclusief hoe je games kunt toevoegen, verwijderen en beheren.
Games offline spelen in Windows 10 met de offlinemodus
Lees hoe je games offline speelt op je Windows 10-apparaat en bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen.
Microsoft Ultimate Word Games
Informatie over Microsoft Ultimate Word Games op Windows 10, hoe u de game kunt kopen en waar u terechtkunt voor hulp bij problemen.
Hoe kan ik pc-games beter laten werken?
Tips en trucs voor het optimaliseren van je Windows 10-pc voor games.