Game instellen: Xbox 360

Uw bibliotheek met Xbox 360-games beheren
Ontdek hoe u games via Xbox Live kunt downloaden, games vanaf een disc op de Xbox 360-harddisk kunt installeren en uw Xbox-games kunt beheren.
Opgeslagen games opslaan in de cloud
Wil je opslag in de cloud gebruiken om een opgeslagen game op een andere console te spelen? Lees hoe je opslag in de cloud kunt instellen, een game kunt opslaan in de cloud, een opgeslagen game kunt openen vanaf de cloud en nog veel meer.
Veelgestelde vragen over opgeslagen Xbox 360-games in de cloud
Heb je een vraag over het opslaan van het gameverloop in de cloud? Hier vind je antwoorden.
Games for Windows Live installeren
Kunt u Games for Windows Live niet installeren? Bekijk deze stappen voor hulp bij de installatie van games en demo's van Windows Marketplace.
Een game op de Xbox 360-harddisk installeren, spelen of ervan verwijderen
Hoe u een game op de Xbox 360-harddisk kunt installeren, spelen of ervan kunt verwijderen.
Tips voor games met Kinect op Xbox 360
Tips voor het spelen van Kinect-games op de Xbox 360, inclusief games voor twee spelers en het gebruik van gamechat en Kinect Share.
Handleidingen Xbox 360-games
PDF-versies van handleidingen voor Microsoft Xbox-games downloaden.
Opgeslagen games profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen op Xbox 360
Meer informatie over het verwijderen van content, zoals opgeslagen games, profielen en avataritems, of het kopiëren of verplaatsen daarvan naar andere Xbox 360-opslagapparaten.
De tegel Recent gebruiken op Xbox 360
De tegel Recent gebruiken voor snelle toegang tot onlangs gebruikte games, apps en andere content vanaf het Xbox 360 Dashboard.
Games-app in Windows 8.1 gebruiken om games te kopen
Hoe u de Games-app in Windows 8 kunt gebruiken om games voor uw Xbox 360-console of uw pc met Windows te kopen.