Game instellen: Xbox One

Games op afstand installeren op je Xbox One of Windows 10-pc
Ontdek hoe je games op afstand op je Xbox One-console of Windows 10-pc kunt installeren, zodat ze klaar staan om te spelen wanneer je er klaar voor bent.
Naar Beter op Xbox One X-games zoeken
Lees hoe u Beter op Xbox One X-games kunt vinden.
Games op je Xbox One installeren
Lees hoe je een game kunt installeren op de Xbox One-console.
Achievements in uw game bijhouden op Xbox One en in Windows 10
Ontdek hoe u achievements in uw game kunt bijhouden op Xbox One en in Windows 10.
Achievements in games bijhouden
Ontdek hoe u achievements voor u en uw vrienden bijhoudt in games op Xbox One en in Windows 10.
Opgeslagen Xbox One-games in de cloud: veelgestelde vragen
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over opgeslagen Xbox One-games in de cloud.
Een Xbox One-console aanwijzen als je Home Xbox
Lees hoe je een Xbox One-console kunt instellen als je Home Xbox, zodat je content kunt delen met iedereen die zich aanmeldt op je console.
Je games op andere Xbox One-consoles spelen
Meer informatie over het spelen van je games op de Xbox One-console van een vriend.
Informatie over bètaprogramma's, demo's en proefversies op Xbox One
Meer informatie over deelnemen aan een bètatest van een game, een demo van een game spelen of een proefversie van een game spelen op Xbox One.
Uw games en uitbreidingen vinden op Xbox One
Hier leest u hoe u games en uitbreidingen kunt vinden die u in de Microsoft Store hebt gekocht.
Gameclips en schermopnamen op Xbox One opnemen en vastleggen
Meer informatie over het opnemen, opslaan en beheren van gameclips en schermopnamen op je Xbox One-console.
Netwerkoverdracht van games inschakelen
Lees over het inschakelen van netwerkoverdracht van games om games en apps vanaf één Xbox One-console naar een andere te kopiëren.
Wat is het verschil tussen 4K Ultra HD-, HDR- en Beter op Xbox One X-games?
Meer informatie over de visuele verschillen tussen 4K-games, HDR-games en Beter op Xbox One X-games.
Games zonder achievements op Xbox One verbergen
Meer informatie over het verbergen en weergeven van games zonder achievements op je Xbox One-console.
Meerdere games tegelijk overdragen op uw Xbox One
Meer informatie over het overbrengen van meerdere games tegelijk op uw Xbox One-console via externe opslag.
Netwerkbandbreedte voor gamedownloads beheren op Xbox One
Lees hoe je kunt instellen wat je Xbox One-console downloadt, zodat je je netwerkbandbreedte niet overschrijdt.