Kopen

Veelgestelde vragen over het kopen van digitale games op Xbox One
Antwoorden op veelgestelde vragen over het kopen en gebruiken van digitale edities van games op de Xbox One-console.
Digitale Xbox One-games vooraf bestellen in de Microsoft Store
Wilt u nieuwe Xbox One-games zo snel mogelijk spelen? Lees dan hoe u Xbox One-games vooraf koopt.
Games en gamecontent vinden nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One
Hoe u games en downloadable gamecontent kunt installeren nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One.
Gebundelde content op Xbox One kopen
Hoe en waarom u gebundelde content kunt kopen op Xbox One.
Waar u games voor Windows 10 kunt downloaden
Ontdek waar u terecht kunt en hoe u games voor Windows 10 kunt downloaden.