Kopen

Veelgestelde vragen over de Gratis spelen-dagen van Xbox Live
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de Gratis spelen-dagen van Xbox Live.
Veelgestelde vragen over het kopen van digitale games op Xbox One
Antwoorden op veelgestelde vragen over het kopen en gebruiken van digitale edities van games op de Xbox One-console.
Digitale Xbox One-games vooraf bestellen in de Microsoft Store
Wilt u nieuwe Xbox One-games zo snel mogelijk spelen? Lees dan hoe u Xbox One-games vooraf koopt.
Games en gamecontent zoeken nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One
Meer informatie over hoe u games en downloadbare gamecontent kunt installeren nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One.
Gebundelde content op Xbox One kopen
Hoe en waarom u gebundelde content kunt kopen op Xbox One.
Waar u games voor Windows 10 kunt downloaden
Ontdek waar u terecht kunt en hoe u games voor Windows 10 kunt downloaden.