Kopen: Overig

Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen
Lees hoe je problemen met trage game- of app-downloads op je Xbox One-console oplost.
Games en gamecontent zoeken nadat je online een code hebt ingewisseld op Xbox One
Meer informatie over hoe je games en downloadbare gamecontent kunt installeren nadat je online een code hebt ingewisseld op Xbox One.
Cadeaukaarten en codes inwisselen
Als je een Microsoft-cadeaukaart, Xbox-cadeaukaart of een andere code voor Xbox-content hebt, vind je hier de informatie om deze in te wisselen.
Informatie over cadeaukaarten en codes
Informatie over de verschillende soorten codes die je kunt gebruiken om content en abonnementen voor Xbox te kopen, inclusief wat je kunt kopen en hoe de codes en aankopen in je Microsoft-account worden weergegeven.