Probleemoplossing

"Mijn Xbox One-game start niet of loopt vast tijdens de game"
Als uw Xbox One-game niet wordt geladen of niet start of vastloopt tijdens de game, vindt u hier oplossingen voor dit probleem.
Het installatieproces stopt op of in de buurt van 0% wanneer u een Xbox One-game vanaf een disc probeert te installeren.
Ontdek wat u kunt doen als het installatieproces op of in de buurt van 0% stopt wanneer u een game vanaf een disc probeert te installeren.
Game loopt vast of reageert niet meer op een apparaat met Windows 10
Wat u kunt doen als een game die u speelt vastloopt of niet meer reageert op een apparaat met Windows 10.
Problemen met detectie van externe opslag op Xbox One oplossen
Hoe u uw externe harddisk kunt detecteren en welke stappen u moet nemen als uw console externe opslag niet detecteert.
Problemen met games op Windows 10 oplossen
Hier vindt u hulp om problemen op te lossen met het spelen van een game op Windows 10.
Problemen met gamestreaming via de Xbox-app in Windows 10 oplossen
Informatie over hoe u problemen met het streamen van games via de Xbox-app in Windows 10 kunt oplossen.
Problemen met audio of video in games op Windows 10 oplossen
Hoe u problemen met audio of video in games op Windows 10 kunt oplossen.
Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken
Wat u kunt doen om games en apps te verwijderen en ruimte vrij te maken op uw Xbox One-console.
Problemen met achievements en uitdagingen op Xbox One
Ontdek hoe u problemen met achievements of uitdagingen op uw Xbox One-console kunt oplossen.
Foutberichten over synchroniseren van opgeslagen Xbox One-games naar de cloud
Hoe u problemen kunt oplossen met opslag in de cloud wanneer u opgeslagen Xbox One-games probeert te synchroniseren.