Foutberichten en -codes

Uitgebreide foutrapportage op Xbox One
Meer informatie over het deelnemen aan uitgebreide foutrapportage om te helpen met het verbeteren van en het oplossen van problemen met de Xbox One-console.
Het verloren wachtwoord van uw Microsoft-account herstellen en opnieuw instellen
Ontdek hoe u het vergeten wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instelt.
Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd en u kunt zich niet aanmelden op Xbox One
Wat u kunt doen als uw wachtwoord herhaaldelijk wordt gevraagd op Xbox One.
Fout "Er is een probleem met het vereisen van je wachtwoord bij aanmelding" op Xbox 360
Hoe u een fout oplost die optreedt wanneer u een wachtwoord voor aanmelden probeert in te stellen op Xbox 360.
Fout "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig" treedt op voor Xbox Live op Xbox 360
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig. Probeer het opnieuw."
Er treedt een fout met het factuuradres op als u iets koopt op uw Xbox-console
Hoe u de fout "Er is een probleem met je factuuradres" kunt oplossen, zodat u aankopen kunt doen via uw Xbox-account.
Betalingsinformatie bijwerken om uw Xbox-abonnement voort te zetten
Lees hoe u uw betalingsinformatie bijwerkt als u een melding krijgt dat uw Xbox-abonnement is geblokkeerd.
Bericht "We moeten er zeker van zijn dat dit jouw e-mailadres is" wanneer u zich aanmeldt bij Xbox.com
Ontdek hoe u uw e-mailadres kunt verifiëren wanneer u zich aanmeldt bij Xbox.com
U wordt gevraagd uw account bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt
Ontdek waarom u wordt gevraagd uw accountgegevens bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt.
Fout "Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, u kunt deze hier dus niet toevoegen" op Xbox One
Hoe u de fout "Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, u kunt deze hier dus niet toevoegen" op Xbox One kunt oplossen.