Foutberichten en -codes

Het verloren wachtwoord van uw Microsoft-account herstellen en opnieuw instellen
Ontdek hoe u het vergeten wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instelt.
Uitgebreide foutrapportage op Xbox One
Meer informatie over het deelnemen aan uitgebreide foutrapportage om te helpen met het verbeteren van en het oplossen van problemen met de Xbox One-console.
Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd en u kunt zich niet aanmelden op Xbox One
Wat u kunt doen als uw wachtwoord herhaaldelijk wordt gevraagd op Xbox One.
Fout "Er is een probleem met het vereisen van je wachtwoord bij aanmelding" op Xbox 360
Hoe u een fout oplost die optreedt wanneer u een wachtwoord voor aanmelden probeert in te stellen op Xbox 360.
Fout "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig" treedt op voor Xbox Live op Xbox 360
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig. Probeer het opnieuw."
Er treedt een fout met het factuuradres op als u iets koopt op uw Xbox-console
Hoe u de fout "Er is een probleem met je factuuradres" kunt oplossen, zodat u aankopen kunt doen via uw Xbox-account.
Betalingsinformatie bijwerken om uw Xbox-abonnement voort te zetten
Lees hoe u uw betalingsinformatie bijwerkt als u een melding krijgt dat uw Xbox-abonnement is geblokkeerd.
Bericht "We moeten er zeker van zijn dat dit jouw e-mailadres is" wanneer u zich aanmeldt bij Xbox.com
Ontdek hoe u uw e-mailadres kunt verifiëren wanneer u zich aanmeldt bij Xbox.com
U wordt gevraagd uw account bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt
Ontdek waarom u wordt gevraagd uw accountgegevens bij te werken wanneer u uw Xbox Live-profiel downloadt.
Fout "Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, u kunt deze hier dus niet toevoegen" op Xbox One
Hoe u de fout "Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, u kunt deze hier dus niet toevoegen" op Xbox One kunt oplossen.