Gamertag en profiel

Veelgestelde vragen over de update voor gamertags
Alles wat je moet weten over de update voor Xbox-gamertags
Een kind toevoegen aan een gezinsaccount
Informatie over het toevoegen van een kinderaccount aan een gezinsaccount.
Je Xbox-gamertag wijzigen
Lees hoe je je Xbox-gamertag kunt wijzigen via een browser, op je Xbox One- of Xbox 360-console of in de Xbox Console Companion-app in Windows 10.
Een Microsoft-account op Xbox One toevoegen of verwijderen
Lees hoe u een Microsoft-account toevoegt of verwijdert op een Xbox One-console.
Een Xbox-profiel op Xbox 360 toevoegen of verwijderen
Ontdek hoe u uw Xbox-profiel kunt toevoegen of verwijderen op elke Xbox 360-console.
Uw gamerafbeelding op Xbox One wijzigen
Meer informatie over hoe u de gamerafbeelding wijzigt en een aangepaste afbeelding uploadt voor uw Xbox One-profiel vanaf uw Xbox One-console.
Profiel wisselen op Xbox One of Xbox 360
Hoe u van profiel kunt wisselen wanneer u een Xbox One- of Xbox 360-console gebruikt.
Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox kunt gebruiken
Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox-console kunt gebruiken, zodat u overal kunt spelen met uw gamertag en profiel.
Aanmelden bij een andere Xbox One-console
Hoe u zich kunt aanmelden bij een andere Xbox One-console met uw account.
Een offline Xbox 360-profiel omzetten naar een gamertag
Hoe u uw offline profiel kunt omzetten naar een gamertag, die u kunt koppelen aan een Microsoft-account.