Garantie en service

De console-id van de Xbox One-console, de apparaat-id, het serienummer van de Xbox One en het serienummer van Kinect vinden
Informatie over hoe u de console-id en het serienummer van uw Xbox One-console vindt. U ziet ook waar u het serienummer op uw Kinect-sensor kunt vinden.
Het serienummer van de Xbox 360, het serienummer van de Kinect-sensor en de id van de Xbox 360-console zoeken
Hoe u de serienummers voor uw Xbox 360-console en Kinect-sensor vindt. Ook hoe u de id van uw Xbox 360-console vindt.
Je Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren
Ontdek hoe je je Xbox One- of Xbox 360-console of Kinect-sensor kunt laten repareren.
Informatie over het inpakken van je Xbox-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire voor verzending
Details over het inpakken van je Xbox-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire voor verzending.
Microsoft Complete voor Xbox One met dekking voor onbedoelde schade
Lees over garanties voor en reparatie van Xbox-consoles en -apparaten.
Overzicht Xbox-productdocumenten
Meer informatie over Xbox-productdocumenten, garantieservice en informatie over Veelgestelde vragen.
Je Xbox registreren (of de registratie ongedaan maken)
Ontdek hoe je je Xbox-product kunt registreren (of de registratie ongedaan kunt maken), zodat je reparaties kunt aanvragen en opvolgen, je garantieservice kunt controleren en een uitgebreid serviceplan kunt kopen.
VOORWAARDEN VOOR SERVICE AAN MICROSOFT-APPARATEN
Lees de bepalingen en voorwaarden voor de Xbox-service.
Hulp met uw bestaande serviceorder voor een Xbox-console of -accessoire
Informatie over een bestaande serviceorder die u hebt geplaatst om uw Xbox of accessoire te repareren.