Accessoires: Controllers

Een controller aansluiten op de Xbox 360
Een richtlijn voor het aansluiten van een bekabelde of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe je de batterijen kunt vervangen en wat je kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Verbinding met Xbox 360 draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding maken met de Xbox 360-console.
Xbox 360 bedrade en draadloze controllers
Informatie over de Xbox 360 controller, inclusief de knoppen configureren, instellen en gebruiken.
Xbox 360-controllers, -hoofdtelefoons en draadloze accessoires
Hoe u de overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk kunt gebruiken om content naar een andere Xbox 360-console te verplaatsen.
De Xbox 360 Play & Charge-kit gebruiken
Informatie over het gebruik van de Xbox 360 Play & Charge-kit, zodat u de controller kunt opladen en zelfs games kunt spelen tijdens het opladen.
Uw Xbox 360-controller voor Windows kalibreren
Op deze pagina vindt u instructies om uw Xbox 360-controller voor Windows te kalibreren.
De oplaadbare batterij wordt niet opgeladen wanneer ze aangesloten is op uw Xbox 360 Play & Charge-kit.
Ontdek hoe u problemen oplost met een oplaadbare batterij die niet wordt opgeladen wanneer ze is aangesloten op de Xbox 360 Play & Charge-kit.
Xbox 360 Wireless Speed Wheel
Hoe u de Xbox 360 Wireless Speed Wheel instelt, gebruikt en problemen ermee oplost.
Batterijen in uw Xbox 360 draadloze controller vervangen
Hoe u batterijen in de Xbox 360 draadloze controller plaatst, zodat u weer kunt gamen.
Problemen met controllers van Datel na systeemupdate
Datel heeft Microsoft erop gewezen dat bepaalde draadloze controllers van Datel niet compatibel zijn met de update van het dashboard van 20 juni 2012.
De Xbox 360 Big Button Pad-controller instellen, gebruiken en problemen oplossen
Je kunt de Xbox 360 Big Button Pad instellen en gebruiken om je Xbox 360-console en ondersteunde games met één hand draadloos te bedienen. Informatie over het oplossen van veelvoorkomende problemen.
Xbox 360-controller voor Windows
Hoe u de Xbox 360-controller voor Windows kunt gebruiken en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.