Accessoires: Hoofdtelefoons

De draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon instellen en gebruiken met een Xbox 360-console
Informatie over hoe u de Xbox 360 draadloze hoofdtelefoon met Bluetooth gebruikt.
Problemen met bekabelde Xbox 360-headset oplossen
Hoe u problemen met geluid en echo met de bekabelde Xbox 360-headset kunt oplossen.
De bekabelde Xbox 360-headset aansluiten en gebruiken
Met de Xbox 360-headset met snoer kunt u chatten met vrienden op Xbox Live. Hier vindt u informatie over hoe u deze kunt instellen.
Een headset aansluiten op uw Xbox 360-console
Gebruik een draadloze of bekabelde headset om met vrienden op Xbox Live te praten via uw Xbox 360-console. Zo kunt u deze instellen.
De Xbox 360 draadloze hoofdtelefoon instellen en gebruiken
Hoe u de Xbox 360 draadloze hoofdtelefoon kunt instellen en gebruiken.
De Xbox 360 draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon instellen en met een Bluetooth-apparaat gebruiken
Ontdek hoe u een Xbox 360 draadloze hoofdtelefoon kunt gebruiken met een Bluetooth-apparaat zoals een mobiele telefoon.