Accessoires: Opslag

Veelgestelde vragen over Xbox 360 USB-flashstation
Tips om problemen met USB-flashstations op Xbox 360 op te lossen.
Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen
Informatie over het installeren of verwijderen van een Xbox 360 harddisk uit een originele Xbox 360-console en uit de nieuwe Xbox 360 S.
Xbox 360-opslag
Informatie over opslagapparaten en -opties voor de Xbox 360 en de inhoud van de Xbox 360 verplaatsen naar een andere console via de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de transmissiekabel voor de Xbox 360.
USB-apparaat werkt niet wanneer het is aangesloten op een Xbox 360-console
Hoe u problemen oplost met USB-apparaten die op uw Xbox 360-console zijn aangesloten.