Console

Een nieuwe Xbox 360-update ophalen
De Xbox 360-consolesoftware wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies. Hier vindt u tips en suggesties om uw consolesoftware bij te werken via Xbox Live, een gameschijf of zelfs een USB-flashstation.
Je Xbox 360 S of originele Xbox 360 aansluiten op een tv
Een stapsgewijze handleiding om de Xbox 360 S-console of originele Xbox 360-console aan te sluiten op je tv of beeldscherm.
Problemen met een update naar uw Xbox 360-console oplossen
Oplossingen voor problemen en foutberichten in de Xbox 360-consolesoftware die kunnen optreden bij het bijwerken van de Xbox 360-consolesoftware.
Oplossing voor Xbox 360-disc-station
Wat u kunt doen als het disc-station van uw Xbox 360-console geen discs kan lezen of niet open of dicht gaat.
Controleer de voeding van de Xbox 360
U kunt problemen met uw Xbox 360-console soms oplossen door te controleren of alle voedingsaansluitingen stevig zijn bevestigd. Als u problemen hebt, kunt u het volgende proberen.
De schijflade van de Xbox 360-console handmatig uitwerpen
Als de schijflade van uw Xbox 360-console klem zit, krijgt u hier informatie over hoe u deze handmatig kunt openen.
De aan/uit-knop van de Xbox 360-console knippert rood
Een knipperend rood lampje op de aan/uit-knop van de Xbox 360-console betekent dat uw console oververhit is.
Drie knipperende rode lampjes op een originele Xbox 360-console
Drie knipperende rode lampjes geven aan dat er een hardwareprobleem is met de originele Xbox 360-console of de voeding. Probeer deze oplossingen om het probleem op te lossen.
Xbox 360-voeding
Hier vindt u meer informatie over de voeding en de voedingskabels van de Xbox 360-console.
Xbox 360 oplossing voor geen voeding
Wat u moet doen als de Xbox 360-console niet start.