Console: Audio-video

Veelgestelde vragen over video en audio afspelen op Xbox 360
Informatie over video en audio afspelen voor uw Xbox 360-console.
Media streamen met Films en tv of Windows Media Player met Xbox 360
Lees hoe u met behulp van Windows Media Player, Groove of Films en tv muziek, foto's en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console.
Overzicht van Afspelen met voor Xbox 360
Via Afspelen met kunt u met uw Xbox 360 streaming content afspelen van andere apparaten, zoals een Windows-computer.
Dvd's afspelen op de Xbox 360-console
U kunt dvd's afspelen op uw Xbox 360-console. Leer meer over regiocodes van dvd's, indelingen en de soorten schijven die worden ondersteund door de Xbox 360-console.
Uw Xbox 360-console aansluiten op een geluidssysteem
Als u een stereo of een andere A/V-ontvanger hebt, dan kunt u deze samen met uw Xbox 360 gebruiken voor een ongelofelijke geluidskwaliteit! Ga daarvoor als volgt te werk.
De videokwaliteit van een Xbox 360-console verbeteren
Leer hoe u de instellingen van de Xbox 360-console wijzigt om de videokwaliteit te verbeteren van een tv of monitor die is aangesloten op een Xbox 360-console.
Problemen met dvd's en films op de Xbox 360-console oplossen
Als u een probleem hebt of een foutbericht te zien krijgt wanneer u een dvd-film probeert af te spelen op de Xbox 360-console, kunt u deze oplossingen proberen.
Audio-instellingen configureren op uw Xbox 360-console
Informatie over hoe u digitale audio op de Xbox 360-console aansluit en configureert.
Problemen met grafische weergave op Xbox 360 oplossen
Hoe u weergaveproblemen met Xbox 360 kunt oplossen, zoals vreemde vormen, vervormingen, groene en paarse pixillatie.
Problemen om bestanden van een camera of draagbaar apparaat op Xbox 360 af te spelen
Wat u kunt doen als u problemen hebt om content van een camera of ander draagbaar media-apparaat op een Xbox 360-console af te spelen.
Video-invoerinstelling op de tv wijzigen
Als u een leeg scherm ziet wanneer u de Xbox 360-console aanzet, moet u misschien de video-invoer op uw tv wijzigen, zodat deze overeenstemt met de invoer waarop de console is aangesloten.
Foto's en slideshows bekijken op de Xbox 360-console
Informatie over hoe u foto's of een slideshow kunt bekijken op de Xbox 360-console.
Problemen met geluid op Xbox 360 oplossen
Krijgt u geluid zonder beeld of beeld zonder geluid? Hier vindt u links naar oplossingen voor deze en andere problemen.