Console: Configuratie en instellingen

Instellingen Xbox 360-profiel wijzigen
Hoe u de instellingen van uw Xbox Live-profiel op Xbox 360 kunt wijzigen
Je Xbox 360 S of originele Xbox 360 aansluiten op een tv
Een stapsgewijze handleiding om de Xbox 360 S-console of originele Xbox 360-console aan te sluiten op je tv of beeldscherm.
De instellingen van uw Xbox 360 wijzigen
Gebruik deze gids voor informatie over hoe u toegang krijgt tot de instellingen van uw Xbox 360-console, zoals landinstellingen, tijd en datum, en hoe u deze kunt aanpassen.
Meerdere Xbox 360-consoles aan elkaar koppelen via systeem koppelen
Informatie over hoe u twee of meer Xbox 360-consoles aan elkaar kunt koppelen om één game te spelen vanaf meerdere consoles (gamen op gekoppelde systemen).
Uw originele Xbox 360- of Xbox 360 S-console instellen
Volg deze stapsgewijze instructies om uw Xbox 360-console in te stellen.
Overzicht van Afspelen met voor Xbox 360
Via Afspelen met kunt u met uw Xbox 360 streaming content afspelen van andere apparaten, zoals een Windows-computer.
De Xbox 360 E-console instellen
Volg deze stapsgewijze instructies om uw Xbox 360 E-console in te stellen.
Knipperend groen lampje op de aan/uit-knop van de Xbox 360-console
Wat u kunt doen als u een groen lampje ziet knipperen op de aan/uit-knop van de Xbox 360-console.
Uw Xbox 360 E aansluiten op een tv
Hoe u uw Xbox 360 E-console met verschillende kabels op een hdtv, standaard-tv of beeldscherm kunt aansluiten.
De functie automatisch aanmelden bij Xbox Live uitschakelen op Xbox 360
Hoe u de functie automatisch aanmelden bij Xbox Live op de Xbox 360-console kunt uitschakelen.
De beste locatie zoeken voor de Xbox 360-console
Suggesties over het vinden van een plaats voor uw Xbox die goed geventileerd is, om te zorgen dat u lange tijd plezier kunt beleven met uw console.