Console: Systeemupdate

Problemen met een update naar uw Xbox 360-console oplossen
Oplossingen voor problemen en foutberichten in de Xbox 360-consolesoftware die kunnen optreden bij het bijwerken van de Xbox 360-consolesoftware.
Versies en systeemupdates besturingssysteem Xbox 360
Ontdek de meest recente systeemupdate voor het besturingssysteem voor Xbox 360 en wat werd bijgewerkt of toegevoegd.
Een nieuwe Xbox 360-update ophalen
De Xbox 360-consolesoftware wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies. Hier vindt u tips en suggesties om uw consolesoftware bij te werken via Xbox Live, een gameschijf of zelfs een USB-flashstation.
Foutcodes bij systeemupdate Xbox 360
Krijgt u een foutcode nadat u de Xbox 360-consolesoftware hebt geüpdatet? Probeer de stappen op deze pagina om het probleem op te lossen.