Windows Media Center: Instellen

Windows Vista: Windows Media Center instellen met Xbox 360
Hoe u muziek, afbeeldingen en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console via Windows Media Center.
Firewallpoorten configureren voor Windows Media Center op Xbox 360
Informatie over hoe u de firewallpoorten instelt zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met uw Xbox 360-console.
Ontbrekende installatiecode voor Xbox 360 en Windows Media Center
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
Firewall van andere fabrikanten configureren voor Windows Media Center op Xbox
Informatie over hoe u een firewall van een andere fabrikant instelt, zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met de Xbox.
Overzicht van Afspelen met voor Xbox 360
Via Afspelen met kunt u met uw Xbox 360 streaming content afspelen van andere apparaten, zoals een Windows-computer.
Media streamen met Films en tv of Windows Media Player met Xbox 360
Lees hoe u met behulp van Windows Media Player, Groove of Films en tv muziek, foto's en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console.