Windows Media Center: Problemen oplossen

Foutbericht "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" op de Xbox 360
Hoe u fout "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" kunt oplossen, zodat u de Xbox 360 met uw pc kunt verbinden.
Fout "Secure HDCP link not found" wanneer u een dvd afspeelt of een film van Netflix streamt op Xbox 360
Hoe u problemen met de fout "Beveiligde HDCP" oplost, die optreden wanneer u probeert om een dvd of film te bekijken in de Netflix-app op uw Xbox 360-console.
Problemen met de verbinding tussen Windows Media Center en uw Xbox 360 oplossen
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
"Configuratiefout" treedt op wanneer u een Windows Media Center Extender probeert toe te voegen
Meer informatie over wat u kunt doen als u "Configuratiefout" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Fout "Session Terminated" treedt op wanneer u Windows Media Center met Xbox 360 gebruikt
Informatie over hoe u foutbericht "Session Terminated" kunt oplossen, zodat u Windows Media Center verder met Xbox 360 kunt gebruiken.
Foutbericht "The correct ports cannot be opened" treedt op wanneer u Windows Media Center Extender op Xbox 360 gebruikt
Wat u kunt doen als u foutbericht "The correct ports cannot be opened" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt om verbinding te maken met uw Xbox 360.
Problemen met het schermtoetsenbord van Windows Media Center oplossen
Informatie over hoe u problemen met het schermtoetsenbord van Windows Media Center kunt oplossen.