Family Safety en beveiliging

Uw gezin instellen op Windows 10
Hier vindt u alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan en uw gezin in te stellen op Windows 10.
Veelgestelde vragen over Family Safety op Windows 10
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Family Safety op Windows 10.
Wat is de Gedragscode voor Xbox?
Meer informatie over de regels die u moet naleven om ervoor te zorgen dat Xbox leuk blijft voor iedereen.
Hoe u kunt omschakelen naar een andere Microsoft-account in de Xbox-app op Windows 10
Hoe u kunt omschakelen naar een andere Microsoft-account in de Xbox-app op Windows 10.
Richtlijnen voor gezond gamen op Windows 10
Ontwikkel gezonde gamegewoonten met Windows 10 om lichamelijk letsel en gezondheidsproblemen te voorkomen. Lees gezondheidswaarschuwingen in verband met gamen.