Systeemvereisten

Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc
Meer informatie over het inschakelen van Gamemodus in de Xbox-app tijdens het spelen van een game op uw pc.
Games voor Windows 8 spelen op een apparaat met Windows 10
Je kunt alle Windows 8-games op Windows 10 spelen. Ontdek hoe je je game in de compatibiliteitsmodus op Windows 10 kunt uitvoeren.
Hoe u updates voor software en stuurprogramma's kunt krijgen voor Windows 10
Hoe u de recentste updates voor software en stuurprogramma's kunt krijgen voor uw apparaat met Windows 10.
Controleren of een game werkt op je apparaat met Windows 10
Meer informatie over hoe je kunt controleren of een game werkt op je apparaat met Windows 10.
Voordelen van de Xbox Console Companion-app bij het spelen van een game in Windows 10
Meer informatie over de voordelen van de Xbox Console Companion-app bij het spelen van een game in Windows 10.
Hardwarevereisten voor vastleggen op Windows 10
Ontdek welke mogelijkheden de videokaart van je pc nodig heeft voor het vastleggen van gameclips en schermopnamen op Windows 10.