Apps: A - C

Be tv Go-app op Xbox One
Met de Be tv Go-app kunt u exclusieve content van Be tv op uw Xbox One kijken. Op elk moment hebt u toegang tot: Live Be tv-kanalen (Be 1, Be 1+1h, Be Séries, Be Ciné, Be Sport 1, Be Sport 2 en Be Sport 3) afhankelijk van uw abonnement; meer dan 500 exclusieve programma's beschikbaar op aanvraag (films, series, sport, programma's…) via de Be-catalogus op aanvraag; een uitgebreide tv-gids waarmee u snel kunt kiezen.
Blu-ray-app op Xbox One
Hoe u de Blu-ray-app instelt en gebruikt op Xbox One.
Channel 9-app voor Xbox One
De Xbox One-app voor de website Channel 9 (toegankelijk via http://channel9.msdn.com) biedt een manier om video's over een groot aantal onderwerpen voor ontwikkelaars en consumenten te zoeken en te bekijken.
Crunchyroll-app voor Xbox One
Crunchyroll is de officiële bestemming voor de grootste verzameling nieuwe en klassieke anime. Bekijk topprogramma's zoals Naruto Shippuden en Sailor Moon op uw favoriete apparaten. Kijk gratis of word premium lid en kijk zonder reclame in 1080p HD, met exclusieve toegang tot uw favoriete programma's onmiddellijk nadat ze worden uitgezonden.