Apps: Alle apps

Be tv Go-app op Xbox One
Met de Be tv Go-app kunt u exclusieve content van Be tv op uw Xbox One kijken. Op elk moment hebt u toegang tot: Live Be tv-kanalen (Be 1, Be 1+1h, Be Séries, Be Ciné, Be Sport 1, Be Sport 2 en Be Sport 3) afhankelijk van uw abonnement; meer dan 500 exclusieve programma's beschikbaar op aanvraag (films, series, sport, programma's…) via de Be-catalogus op aanvraag; een uitgebreide tv-gids waarmee u snel kunt kiezen.
Blu-ray-app op Xbox One
Hoe u de Blu-ray-app instelt en gebruikt op Xbox One.
Channel 9-app voor Xbox One
De Xbox One-app voor de website Channel 9 (toegankelijk via http://channel9.msdn.com) biedt een manier om video's over een groot aantal onderwerpen voor ontwikkelaars en consumenten te zoeken en te bekijken.
Crunchyroll-app voor Xbox One
Crunchyroll is de officiële bestemming voor de grootste verzameling nieuwe en klassieke anime. Bekijk topprogramma's zoals Naruto Shippuden en Sailor Moon op uw favoriete apparaten. Kijk gratis of word premium lid en kijk zonder reclame in 1080p HD, met exclusieve toegang tot uw favoriete programma's onmiddellijk nadat ze worden uitgezonden.
Discover Languages by Rosetta Stone-app voor Xbox One
Discover Languages by Rosetta Stone dompelt u onder in een virtuele omgeving waar u zich steeds in het middelpunt van de actie bevindt. U vertrekt naar interessante locaties en leert tal van personages en voorwerpen kennen in uw nieuwe taal. Naarmate u verder op verkenning gaat en deelneemt aan gesprekken, verwerft u de vaardigheden en krijgt u het vertrouwen om naar het volgende niveau te gaan. Naast gesprekken uit het echte leven, krijgt u ook games, vertalingen en studiemodules om uw leerervaring te vervolledigen. Voor studenten Spaans en Engels.
EA Access
Informatie over EA Access op Xbox One, hoe u de service kunt kopen en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
ESL Gaming-app voor Xbox One
Word lid van een community met meer dan 5 miljoen spelers van over de hele wereld en kies uit tal van ondersteunde titels van eSports. Speel voor prijzen en prijzengeld, of gewoon voor het plezier. Doe ervaring op, verbeter uw vaardigheden en stijg naar de top van het scorebord. De allerbeste spelers wachten op u! ESL is 's werelds grootste onafhankelijke merk van eSports, toonaangevend in de sector via diverse games met tal van online en offline wedstrijden. Dit omvat prominente internationale en nationale wedstrijden en toernooien zoals de Intel Extreme Masters, ESL One en ESL Pro Series, evenals bekerwedstrijden, liga's en matchmaking-systemen.
Eurosport-app op Xbox Live
Het speciale online tv-sportkanaal van Eurosport, Eurosport Player, is een pan-Europese abonneeservice voor meerdere schermen. Fans kunnen simulcast-streaming van alle live programma´s van Eurosport volgen, met extra bonusuitzendingen van onder andere Grand Slam-tennistoernooien, en een inhaaloptie voor een uitgebreide selectie sporten. De Eurosport Player-app is beschikbaar in de Xbox One-app store.
App GoPro Channel on Xbox Live
Welkom bij het GoPro-kanaal op Xbox One. Hier kunt u de recentste GoPro-video's bekijken en het leven zien zoals het wordt opgenomen door 's werelds meest veelzijdige camera. Van skydiving tot diepzeeduiken, van surfen tot snowboarding, van muziek tot motorsport en nog veel meer - wat uw passie ook is, u vindt het hier. Ga mee op reis, met de uitrusting die u nodig hebt om uw eigen leven op te nemen en te delen met GoPro.
Groove-app op Xbox One
Meer informatie over updates op de app Groove Muziek.
IGN-app voor Xbox One
Het laatste nieuws over videogames van Naomi en Daemon, en reviews voor de grootste games en films, nu op uw grote scherm met de IGN-app voor Xbox. Als u IGN voor Xbox start, is het net of u een interactief tv-kanaal bekijkt, dat dagelijks wordt bijgewerkt met entertainment voor games. Ga er rustig bij zitten en geniet ervan, of neem het heft in handen voor uw eigen ervaring op maat.
MLB.TV op Xbox Live
Met MLB.TV op Xbox Live kunt u live baseballgames uit de Major League bekijken op uw Xbox One-console, zonder dat u daarvoor het huis uit moet! Alles wat u moet weten over hoe u de MLB.TV-app kunt instellen en gebruiken op uw Xbox One-console.
MLG.TV op Xbox Live
Major League Gaming (MLG), wereldleider op het vlak van eSport, presenteert de MLG-app voor Xbox One. Bekijk uitgebreide, professioneel gemaakte gamecontent, met de beste wedstrijdgames ter wereld en meer. Programma's omvatten originele shows zoals het wekelijkse "eSports Report" en toernooien van topklasse van MLG, de beste spelers, competities en wedstrijden.
Films en tv-app op Xbox One
Hoe u de Films en tv-app kunt instellen en gebruiken op Xbox One.
Netflix-app op Xbox One
Download de gratis Netflix-app en kijk onmiddellijk tv-programma's en films van Netflix via streaming, als onderdeel van uw Netflix-lidmaatschap met onbeperkte streaming. Nog geen lid van Netflix? Begin uw GRATIS proefversie vandaag nog. - Kijk wat u wilt, wanneer u het wilt. - En kijk later verder waar u bent gebleven. - Blader naar films vanaf uw Xbox. - Ontdek hoe u de Netflix-app instelt en gebruikt en problemen met de app oplost. Extra vereisten: om content in Ultra HD 4K te bekijken, hebt u het volgende nodig: - Een tv die compatibel is met Ultra HD-streaming op Netflix. - Een Xbox One S-console. - Een abonnement dat streaming in Ultra HD ondersteunt. - Een stabiele internetverbindingssnelheid van 25 megabits per seconde of hoger.
OneDrive-app voor Xbox One
Op OneDrive kunt u uw bestanden opslaan, zodat u ze op nagenoeg elk apparaat kunt openen. Met OneDrive voor Xbox kunt u uw foto's en video's makkelijk op uw tv bekijken. U kunt ook diavoorstellingen afspelen en foto's en video's bekijken die anderen met u gedeeld hebben.
Plex op Xbox Live
Plex organiseert al uw persoonlijke media, waar u die ook hebt opgeslagen, zodat u ze kunt streamen naar elk apparaat. Met Plex kunt u uw media streamen naar al uw schermen, zoals op uw Mac, pc, smartphone, tablet, Samsung, Roku, Chromecast en nog veel meer. Met de Plex Media Server (gratis verkrijgbaar op https://plex.tv) en een Plex Pass-abonnement kunt u uw persoonlijke videoverzameling nu streamen naar uw Xbox One. Plex maakt uw media ook prachtig, met rijkelijke beschrijvingen, albumhoezen en andere gekoppelde informatie. U kunt uw persoonlijke media gemakkelijk delen met vrienden en familie, zodat u meer hebt om uit te kiezen. Met Plex kunt u zelfs video's, muziek en foto's synchroniseren naar uw smartphones en tablets, zodat u ervan kunt genieten wanneer u offline bent. Plex instellen gaat snel en eenvoudig, ga dus meteen aan de slag!
RealPlayer Cloud-app
Met RealPlayer Cloud kunt u uw video's verplaatsen, bekijken en delen. Wanneer u video's deelt met uw vrienden en familie, kunnen ze die video's afspelen op elk apparaat of besturingssysteem, zonder dat ze de RealPlayer Cloud-app hoeven te downloaden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over indelingen of omzetten van video's en hoeft u geen HDMI- of USB-kabels meer te gebruiken om apparaten aan elkaar te koppelen om video's te kijken. Het werkt altijd.
RTBF-app op Xbox Live
Met de RTBF-app kunt u de programma's van la Une, la Deux en la Trois gedurende 7 dagen na de datum van de uitzending bekijken. U hebt toegang tot de meeste van uw favoriete RTBF-programma's, ingedeeld op categorie zoals Highlights, Entertainment, Documentaires, fictie, Nieuws, Magazines, Ouftivi, Sport. De app en de content erin zijn 100% gratis.
SmartGlass instellen en gebruiken op Xbox One
Hoe u SmartGlass instelt en gebruikt op uw Xbox One-console.
TED-app voor Xbox One
Wilt u problemen met de TED-app op de Xbox One oplossen? Hier vindt u hulp daarbij.
TwitchTV-app op Xbox Live
Informatie over de TwitchTV-app op Xbox Live; ontdek hoe u de app kunt downloaden en oplossingen voor algemene problemen.
UFC TV-app
De beste app voor fans van UFC! Kijk live naar pay-per-view UFC-evenementen. Abonneer u op de service UFC FIGHT PASS voor digitale streaming en krijg toegang tot exclusieve live-evenementen, de grootste Fight Library ooit en meer - overal en altijd! Download UFC.TV-app meteen!
Upload Studio op Xbox One
Lees meer over Upload en Upload Studio en hoe je je gameclips kunt bewerken en uploaden naar Xbox Live.
Vines op Xbox Live
Vines - korte video's die in een lus worden afgespeeld - vinden en bekijken gaat snel en eenvoudig op uw Xbox One-console. Bekijk populaire Vines, verken ze per kanaal of playlists, ontdek gebruikers in de kijker en nog veel meer.