Apps: G - J

App GoPro Channel on Xbox Live
Welkom bij het GoPro-kanaal op Xbox One. Hier kunt u de recentste GoPro-video's bekijken en het leven zien zoals het wordt opgenomen door 's werelds meest veelzijdige camera. Van skydiving tot diepzeeduiken, van surfen tot snowboarding, van muziek tot motorsport en nog veel meer - wat uw passie ook is, u vindt het hier. Ga mee op reis, met de uitrusting die u nodig hebt om uw eigen leven op te nemen en te delen met GoPro.
Groove-app op Xbox One
Meer informatie over updates op de app Groove Muziek.
IGN-app voor Xbox One
Het laatste nieuws over videogames van Naomi en Daemon, en reviews voor de grootste games en films, nu op uw grote scherm met de IGN-app voor Xbox. Als u IGN voor Xbox start, is het net of u een interactief tv-kanaal bekijkt, dat dagelijks wordt bijgewerkt met entertainment voor games. Ga er rustig bij zitten en geniet ervan, of neem het heft in handen voor uw eigen ervaring op maat.