Apps: K - O

MLB.TV op Xbox Live
Met MLB.TV op Xbox Live kunt u live baseballgames uit de Major League bekijken op uw Xbox One-console, zonder dat u daarvoor het huis uit moet! Alles wat u moet weten over hoe u de MLB.TV-app kunt instellen en gebruiken op uw Xbox One-console.
MLG.TV op Xbox Live
Major League Gaming (MLG), wereldleider op het vlak van eSport, presenteert de MLG-app voor Xbox One. Bekijk uitgebreide, professioneel gemaakte gamecontent, met de beste wedstrijdgames ter wereld en meer. Programma's omvatten originele shows zoals het wekelijkse "eSports Report" en toernooien van topklasse van MLG, de beste spelers, competities en wedstrijden.
Films en tv-app op Xbox One
Hoe u de Films en tv-app kunt instellen en gebruiken op Xbox One.
Netflix-app op Xbox One
Download de gratis Netflix-app en kijk onmiddellijk tv-programma's en films van Netflix via streaming, als onderdeel van uw Netflix-lidmaatschap met onbeperkte streaming. Nog geen lid van Netflix? Begin uw GRATIS proefversie vandaag nog. - Kijk wat u wilt, wanneer u het wilt. - En kijk later verder waar u bent gebleven. - Blader naar films vanaf uw Xbox. - Ontdek hoe u de Netflix-app instelt en gebruikt en problemen met de app oplost. Extra vereisten: om content in Ultra HD 4K te bekijken, hebt u het volgende nodig: - Een tv die compatibel is met Ultra HD-streaming op Netflix. - Een Xbox One S-console. - Een abonnement dat streaming in Ultra HD ondersteunt. - Een stabiele internetverbindingssnelheid van 25 megabits per seconde of hoger.
OneDrive-app voor Xbox One
Op OneDrive kunt u uw bestanden opslaan, zodat u ze op nagenoeg elk apparaat kunt openen. Met OneDrive voor Xbox kunt u uw foto's en video's makkelijk op uw tv bekijken. U kunt ook diavoorstellingen afspelen en foto's en video's bekijken die anderen met u gedeeld hebben.