Apps: P - T

Plex op Xbox Live
Plex organiseert al uw persoonlijke media, waar u die ook hebt opgeslagen, zodat u ze kunt streamen naar elk apparaat. Met Plex kunt u uw media streamen naar al uw schermen, zoals op uw Mac, pc, smartphone, tablet, Samsung, Roku, Chromecast en nog veel meer. Met de Plex Media Server (gratis verkrijgbaar op https://plex.tv) en een Plex Pass-abonnement kunt u uw persoonlijke videoverzameling nu streamen naar uw Xbox One. Plex maakt uw media ook prachtig, met rijkelijke beschrijvingen, albumhoezen en andere gekoppelde informatie. U kunt uw persoonlijke media gemakkelijk delen met vrienden en familie, zodat u meer hebt om uit te kiezen. Met Plex kunt u zelfs video's, muziek en foto's synchroniseren naar uw smartphones en tablets, zodat u ervan kunt genieten wanneer u offline bent. Plex instellen gaat snel en eenvoudig, ga dus meteen aan de slag!
RealPlayer Cloud-app
Met RealPlayer Cloud kunt u uw video's verplaatsen, bekijken en delen. Wanneer u video's deelt met uw vrienden en familie, kunnen ze die video's afspelen op elk apparaat of besturingssysteem, zonder dat ze de RealPlayer Cloud-app hoeven te downloaden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over indelingen of omzetten van video's en hoeft u geen HDMI- of USB-kabels meer te gebruiken om apparaten aan elkaar te koppelen om video's te kijken. Het werkt altijd.
RTBF-app op Xbox Live
Met de RTBF-app kunt u de programma's van la Une, la Deux en la Trois gedurende 7 dagen na de datum van de uitzending bekijken. U hebt toegang tot de meeste van uw favoriete RTBF-programma's, ingedeeld op categorie zoals Highlights, Entertainment, Documentaires, fictie, Nieuws, Magazines, Ouftivi, Sport. De app en de content erin zijn 100% gratis.
SmartGlass instellen en gebruiken op Xbox One
Hoe u SmartGlass instelt en gebruikt op uw Xbox One-console.
Spotify op Xbox One
Lees hoe je Spotify vindt, hoe je je aanmeldt, hoe je Spotify bedient en hoe je naar muziek luistert op je Xbox One-console.
TED-app voor Xbox One
Wilt u problemen met de TED-app op de Xbox One oplossen? Hier vindt u hulp daarbij.
TwitchTV-app op Xbox Live
Informatie over de TwitchTV-app op Xbox Live; ontdek hoe u de app kunt downloaden en oplossingen voor algemene problemen.