Apps: U - Z

UFC TV-app
De beste app voor fans van UFC! Kijk live naar pay-per-view UFC-evenementen. Abonneer u op de service UFC FIGHT PASS voor digitale streaming en krijg toegang tot exclusieve live-evenementen, de grootste Fight Library ooit en meer - overal en altijd! Download UFC.TV-app meteen!
Upload Studio op Xbox One
Lees meer over Upload en Upload Studio en hoe je je gameclips kunt bewerken en uploaden naar Xbox Live.
Vines op Xbox Live
Vines - korte video's die in een lus worden afgespeeld - vinden en bekijken gaat snel en eenvoudig op uw Xbox One-console. Bekijk populaire Vines, verken ze per kanaal of playlists, ontdek gebruikers in de kijker en nog veel meer.
YouTube-video's bekijken op Xbox
Met de YouTube-app kunt u uiteenlopende originele video's bekijken op de Xbox One-console. Zo installeert u de app en lost u eventuele problemen op.