Console

Video's over de console bekijken vanuit de Xbox-community
Bekijk wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Problemen met geluid in party's op Xbox One oplossen
Bekijk deze oplossingen als u een party bent gestart op uw Xbox One, maar problemen hebt om uw vrienden te horen of herkend te worden door Kinect.
Problemen met het afspelen van een disc op je Xbox One oplossen
Probeer deze tips om problemen op te lossen als u een discfout krijgt wanneer u een game probeert te spelen of een muziek-cd of film probeert af te spelen op uw Xbox One.
"Ik heb hulp nodig met systeemupdates op mijn Xbox One"
Wat u kunt doen als u een groen of zwart scherm te zien krijgt wanneer u uw console start, als u een "E"-foutcode te zien krijgt wanneer u de console inschakelt of bijwerkt, of wanneer u uw console offline bijwerkt.
Problemen oplossen met leeg tv-scherm of beeldscherm wanneer de Xbox One aan staat
Hier vind je tips om problemen op te lossen wanneer het tv-scherm leeg blijft bij je Xbox One-console.
De console van je Xbox One X, Xbox One S of originele Xbox One wil niet opstarten.
Informatie over wat je kunt doen als de console van je Xbox One X, Xbox One S of originele Xbox One niet opstart.
Uw console terugzetten naar de fabrieksinstellingen op Xbox One
Ontdek hoe u uw Xbox One-console kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
Veelgestelde vragen over achterwaartse compatibiliteit van Xbox One
Hoe de Xbox One verschilt van de Xbox 360 en welke functies compatibel zijn.
De weergave-instellingen aanpassen op uw Xbox One-console
Ontdek hoe u de weergave-instellingen kunt aanpassen op uw Xbox One-console.
Problemen oplossen met Xbox One X, Xbox One S of originele Xbox One die onverwacht wordt uitgeschakeld
Informatie over wat u kunt doen als uw Xbox One X-, Xbox One S- of originele Xbox One-console onverwacht wordt uitgeschakeld.