Wachtwoord en beveiliging

Het verloren wachtwoord van uw Microsoft-account herstellen en opnieuw instellen
Ontdek hoe u het vergeten wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw instelt.
Een Microsoft-account op Xbox One toevoegen of verwijderen
Lees hoe u een Microsoft-account toevoegt of verwijdert op een Xbox One-console.
Instellingen voor privacy en onlineveiligheid op Xbox One voor ouders en kinderen
Kom meer te weten over de leeftijdsgebonden bediening en privacyinstellingen voor gezinnen die je kunt aanpassen op Xbox.com en op je Xbox One-console.
Wachtwoord voor Microsoft-account opnieuw instellen
Als je het wachtwoord van je Microsoft-account niet meer weet, helpt de informatie op deze pagina je om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Een Xbox One-wachtwoordcode maken
Meer informatie over de voordelen van het maken en gebruik van een Xbox One-wachtwoordcode om uw account veilig te houden.
Privacyinstellingen voor apps op Xbox One beheren
Lees hoe u de privacyinstellingen voor de apps op uw Xbox One-console kunt beheren.
"Ik denk dat mijn Microsoft-account is gehackt"
Wat u kunt doen als u vermoedt dat uw Microsoft-account is gehackt of als u wilt controleren op ongeoorloofde activiteit in uw account.
Een wachtwoordcode vereist maken voor aankopen op uw Xbox One-console
Wat u kunt doen om een wachtwoordcode vereist te maken voor aankopen op uw Xbox One-console.
Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd en u kunt zich niet aanmelden op Xbox One
Wat u kunt doen als uw wachtwoord herhaaldelijk wordt gevraagd op Xbox One.
U bent uw wachtwoordcode op de Xbox One vergeten
Ontdek hoe u een Xbox One-wachtwoordcode maakt. Uw wachtwoordcode helpt om uw account beter te beveiligen.
Beveiligingsgegevens voor uw Microsoft-account controleren
Hoe u de beveiligingsgegevens voor uw Microsoft-account kunt verifiëren, zodat u deze kunt gebruiken om uw identiteit te bewijzen als u wijzigingen aan uw account moet uitvoeren.
Wat u kunt doen als uw Xbox is gestolen
Kom te weten wat u kunt doen als uw Xbox-console is gestolen, inclusief hoe u uw account kunt beveiligen.