Social en uitzending

Video's over sociale belevingen bekijken vanuit de Xbox-community
Bekijk wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Functies voor delen van Xbox Live Gold gebruiken op Xbox One
Ontdek hoe u uw Xbox Live Gold-lidmaatschap kunt gebruiken voor een compleet nieuwe game-ervaring en hoe u met uw lidmaatschap vrienden op elke Xbox One-console kunt laten genieten van functies die zijn voorbehouden voor Xbox Live Gold!
Wat is Xbox Live en hoe ga ik ermee aan de slag?
Xbox Live is de onlineservice voor Xbox One. Hier vindt u meer informatie over Xbox Live en hoe u hiermee aan de slag gaat.
Waarom kan ik geen berichten verzenden?
Kom te weten waarom u geen berichten kunt verzenden op uw Xbox One-console.
Hoe u nieuwe Xbox-vrienden kunt toevoegen
Hoe u uw vriendenlijst kunt toevoegen op uw Xbox One-console, de Xbox-app of Xbox.com.
Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One
Winkelen via Xbox One en films, tv-programma's, games, apps en nog veel meer kopen.
Toernooien vinden in de Xbox-app
Lees hoe u de Xbox-app gebruikt om u te registreren voor Xbox Live-toernooien in Arena en om toernooien te maken en te spelen.
Uw activiteitsfeed en privacy op Xbox One beheren
Ontdek hoe u de privacy van uw posts in uw activiteitsfeed op Xbox One kunt beheren.
Een club maken
Lees hoe u een club kunt maken, zodat u party's kunt hosten, inhoud kunt delen, kunt chatten en games kunt spelen met andere gamers.
Andere gamers dempen of blokkeren op Xbox One
Lees hoe u andere gamers kunt dempen of blokkeren op Xbox One.