Social en uitzending

Video's over sociale belevingen bekijken vanuit de Xbox-community
Bekijk wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Functies voor delen van Xbox Live Gold gebruiken op Xbox One
Ontdek hoe u uw Xbox Live Gold-lidmaatschap kunt gebruiken voor een compleet nieuwe game-ervaring en hoe u met uw lidmaatschap vrienden op elke Xbox One-console kunt laten genieten van functies die zijn voorbehouden voor Xbox Live Gold!
Wat is Xbox Live en hoe ga ik ermee aan de slag?
Xbox Live is de onlineservice voor Xbox One. Hier vindt u meer informatie over Xbox Live en hoe u hiermee aan de slag gaat.
Toernooien vinden in de Xbox-app
Lees hoe je de Xbox-app gebruikt om je te registreren voor Xbox Live-toernooien in Arena en om toernooien te maken en te spelen.
Waarom kan ik geen berichten verzenden vanaf de Xbox One of de Xbox-app?
Lees waarom je geen berichten kunt verzenden vanaf je Xbox One-console of vanuit de Xbox-app.
Nieuwe Xbox-vrienden toevoegen
Hoe u vrienden kunt toevoegen aan uw vriendenlijst op uw Xbox One-console, de Xbox-app of Xbox.com.
Andere gamers dempen of blokkeren op Xbox One
Lees hoe u andere gamers kunt dempen of blokkeren op Xbox One.
Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One
Winkelen via Xbox One en films, tv-programma's, games, apps en nog veel meer kopen.
Een Zoek een groep-bericht aanmaken
Lees hoe je een Zoek een groep maakt zodat je personen kunt vinden voor multiplayergames, delen of chatten.
Uw activiteitsfeed en privacy beheren
Ontdek hoe u de privacy van uw posts in uw activiteitsfeed op Xbox One kunt beheren.