Fout- en statuscode zoeken

Als u een fout- of statuscode te zien hebt gekregen, voer deze dan exact in zoals weergegeven.

Voorbeelden: 'E12' of '0x87df2ee7'.

Opmerking Fout- en statuscodes kunnen worden gegenereerd door onderbrekingen van de service. Om tijd te sparen, kunt u de status van de Xbox Live-service controleren op waarschuwingen voor u uw code zoekt.

Aanmelden niet mogelijk?

Ga naar onze pagina voor ondersteuning bij aanmeldfouten.

Tips om het opnieuw te proberen:

• Als de foutcode begint met de letter "E", probeer dan op het eerste deel van de code te zoeken.
    Voorbeeld Voor "E305 00000000 80000001” zoekt u op "E305".
  • Als de foutcode 24 tekens lang is, probeer dan te zoeken op de 8 laatste tekens.
    Voorbeeld Voor fout "417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746" (waarbij de letter "x" elk cijfer kan zijn), zoekt u op "80072746".

U kunt dit probleem ook melden met de app Xbox Insider-hub, zodat we het verder kunnen onderzoeken:

1. Installeer op uw console de app Xbox Insider-hub (als u deze nog niet hebt).
  2. Houd de Xbox-knop op de controller ingedrukt.
  3. Selecteer Probleem melden in het aan/uit-menu.
  4. Beschrijf het probleem in detail, met inbegrip van wanneer het is opgetreden, of u specifieke foutcodes of berichten hebt gezien en of u bepaalde games, software, hardware of accessoires gebruikte toen het probleem is opgetreden.

Als u de community om meer hulp wilt vragen, gaat u naar de Xbox-forums.

Op welk apparaat krijg je de fout?

Foutcode:

Selecteer een apparaat

Op forums plaatsen
Bedankt. Je post is nu zichtbaar op Xbox-ondersteuningsforums "hier"
Sorry. Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw te plaatsen.
Selecteer een apparaat en voer de foutcode in voordat je op de knop Plaatsen klikt.