Een game volgen op Xbox One

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste clips van uw favoriete games. Selecteer Volgen in de officiële club van de game voor uw favoriete games, waarna alle relevante berichten worden weergegeven in uw activiteitsfeed.

Een voorbeeld van een gamehub waarbij de optie 'Volgen' is geselecteerd

De officiële club voor een game weergeven:

Vanaf het Home-scherm
Selecteer Officiële club voor de als laatste gespeelde games door de game te markeren die u wilt volgen en Menu > Naar officiële club te selecteren.

In de Store
Selecteer Officiële club bij het zoeken naar de game in de Store door de '...' en vervolgens Naar officiële club te selecteren.

Vanuit Pins of Mijn games en apps
Als u de officiële club wilt weergeven vanuit Pins of Mijn games en apps, markeert u de game, drukt u op de menuknopop de controller en selecteert u vervolgens Naar officiële club.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een game volgen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?