Hoe weet ik of mijn games zijn bijgewerkt voor Xbox One X?

Video: Beter op Xbox One X-games
Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

U kunt als volgt bijgewerkte games zoeken die u al hebt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Mijn games en apps.
  2. Stel in uw lijst Mijn games het filter in voor Beter op Xbox One X. Games die hier worden weergegeven zijn bijgewerkt.

Als u uw Xbox instelt op het automatisch bijwerken van games en apps in Instellingen > Systeem > Updates, worden uw games bijgewerkt wanneer er nieuwe versies beschikbaar komen.

Als een game nog niet is bijgewerkt, is de update niet beschikbaar of niet geïnstalleerd. De snelste manier om een game bij te werken is online gaan en vervolgens de game starten.

U kunt nieuwe Beter op Xbox One X-games zoeken op uw Xbox door naar Store te gaan, Games browsen te selecteren en naar Beter op Xbox One X te bladeren. Op de telefoon en pc vindt u een lijst met Beter op Xbox One X-games op xbox.com/enhanced.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe weet ik of mijn games zijn bijgewerkt voor Xbox One X?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?