Opgeslagen games profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen op Xbox 360

Overzicht

Je kunt content zoals opgeslagen games, profielen en avataritems verwijderen, of kopiëren of verplaatsen naar een ander Xbox 360-opslagapparaat. Je kunt het opslagapparaat dan gebruiken om content naar een andere Xbox 360-console te verplaatsen.

Op deze pagina

Afzonderlijke items kopiëren, verplaatsen of verwijderen

1. Ga vanuit Xbox Home naar Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Opslag.
  3. Selecteer het opslagapparaat waarop de content staat die je wilt kopiëren, verplaatsen of verwijderen:
    • Harddisk: de harde schijf van de console.
    • In de cloud opgeslagen games: opslagruimte op onze Xbox Live-servers. Zie Opgeslagen games opslaan in de cloud voor meer informatie.
    • UBS-opslagapparaat: zoals een USB-flashstation, dat is aangesloten op de console. Zie Ondersteuning voor USB-opslagapparaat voor Xbox 360 voor meer informatie over USB-flashstations.
    • Memory Unit: een geheugenkaart die is aangesloten op de originele Xbox 360-console.
  4. Selecteer het type content dat je wilt kopiëren, verplaatsen of verwijderen:
Een scherm met het formaat van diverse categorieën met content op een Xbox 360-harddisk, zoals 'Games en apps' en 'Gamerprofielen'. Onderaan staan de knoppen 'Selecteren', 'Terug', 'Suggesties verwijderen' en 'Content overdragen'.
  1. In het type content dat je hebt geselecteerd, klik je op het item dat je wilt kopiëren, verplaatsen of verwijderen. Zie Meerdere items tegelijkertijd verplaatsen met de optie Content overdragen als je meerdere items tegelijk wilt verplaatsen.
  2. Selecteer Kopiëren, Verplaatsen of Verwijderen.
    • Als je content wilt kopiëren of verplaatsen: Selecteer het opslagapparaat waarnaar je het item of de items wilt kopiëren of verplaatsen.

Opmerking Nadat je de content van de console naar een opslagapparaat hebt gekopieerd of verplaatst, kun je deze stap zonder problemen herhalen en dan Verwijderen kiezen om de content te verwijderen.

• Als je content wilt verwijderen: Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.

Meerdere items tegelijkertijd kopiëren of verplaatsen met de optie Content overdragen

Met de optie Content overdragen kun je meerdere items tegelijk verplaatsen naar een ander opslagapparaat. Dat doe je als volgt.

Opmerkingen

• Het Xbox Dashboard is tijdens de overdracht van content niet beschikbaar.
  • Als de overdracht van content om welke reden dan ook wordt onderbroken, blijft de content op het oorspronkelijke opslagapparaat staan en kun je de overdracht van content op elk moment opnieuw starten.
  • Als je een nieuwe Xbox 360-console hebt gekocht, kun je de optie Content overdragen en de overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk gebruiken om de content van de Xbox 360 naar de nieuwe console over te brengen. Zie voor meer informatie Overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk gebruiken.
  1. Ga vanuit Xbox Home naar Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Opslag.
  3. Markeer het opslagapparaat met de content die je wilt overdragen en druk op J voor apparaatopties.
  4. Selecteer Content overdragen.
Op een scherm zie je het tabblad Apparaatopties waarin de optie Content overdragen is gemarkeerd.
  1. Selecteer het doelopslagapparaat.
  2. Selecteer het type content dat je wilt overdragen en kies Start om de overdracht te starten.
Op een scherm zie je het tabblad Content overdragen waarin de optie Gamerprofielen is gemarkeerd.

Balk Beschikbare schijfruimte wordt rood: Als er op het doelopslagapparaat onvoldoende ruimte is voor de content die je probeert over te dragen, wordt de balk Beschikbare schijfruimte rood. Dit betekent dat je de hoeveelheid content die je wilt overdragen moet verlagen. Dat doe je als volgt.

1. Selecteer het type content dat je wilt overdragen.
    2. Ga als volgt te werk op de controller:
      • Als je alle items wilt verwijderen: Druk op X.
      • Als je specifieke items wilt verwijderen:
        1. Druk op A om afzonderlijke items te bekijken.
        2. Selecteer het item of de items en druk opnieuw op A.
        3. Druk op B om terug te gaan naar het vorige scherm
        4. Selecteer Start om de overdracht opnieuw te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Opgeslagen games profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen op Xbox 360" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?