Content voor volwassenen ontbreekt in de Microsoft Store

Toegang tot content voor volwassenen

Content voor volwassenen is wellicht niet zichtbaar in de Microsoft Store op Xbox One wanneer een kinderaccount of account met contentbeperkingen is aangemeld, zelfs als een volwassene zonder beperkingen zich ook heeft aangemeld en actief is. Zie Beperkingen voor content als een volwassene en een kind zijn aangemeld op Xbox One voor meer informatie.

Om toegang tot content voor volwassenen te krijgen, moet u elke kinderaccount of account met contentbeperkingen eerst afmelden:

1. Ga naar Xbox Home en selecteer de profielafbeeldingen linksboven op het scherm, naast het berichtencentrum.
  2. Selecteer een account en selecteer Afmelden. (Deze actie verwijdert de account niet van uw Xbox One.)
  3. Blader opnieuw in de Microsoft Store.