Achievements in uw game bijhouden op Xbox One en in Windows 10

Veel games zijn niet alleen beschikbaar voor Xbox One, maar ook voor alle Windows 10-apparaten. Wanneer u bent aangemeld met uw Microsoft-account, wordt de voortgang van de game opgeslagen in de cloud. Als u dus op uw Windows 10 Phone midden in een game zit en wordt onderbroken, kunt u er later weer mee verder gaan op uw pc, precies waar u was gebleven.

Uw achievements bekijken en beheren op Xbox One

U kunt de voortgang van uw achievements voor een game die u speelt bekijken door op de Xbox-knop te drukken om de guide te openen en Achievements te selecteren.

U kunt vergrendelde achievements bekijken die u nog niet hebt verdiend, maar u kunt ook achievements bekijken die u al hebt ontgrendeld. Selecteer een achievement voor meer opties. Druk op de X-knop voor een achievement om deze als favoriet in te stellen en boven aan de lijst te plaatsen. Als u het klassement van een vriend en uzelf wilt bekijken in plaats van de achievements voor de huidige game, selecteert u Klassement met gamerscores.

Als u uw voortgang wilt weergeven tijdens het spelen, selecteert u Achievementtracker inschakelen en kiest u de locatie van de tracker, het aantal bij te houden achievements (maximaal 5) en de transparantie van de tracker. Selecteer Tracker configureren als u wijzigingen wilt aanbrengen.

Als u momenteel geen game speelt, kunt u al uw achievements bekijken door op de Xbox-knop te drukken om de guide openen en Achievements te selecteren. Kies Volgende achievements voor de achievements die het dichtst bij ontgrendeling zijn of Recente achievements voor de achievements die u onlangs hebt ontgrendeld.

Uw achievements bekijken op een apparaat met Windows 10

Als u uw achievements wilt bekijken op een apparaat met Windows 10, selecteert u de Start-knop en opent u vervolgens de Xbox-app. Selecteer Mijn games in het menu, kies de game en selecteer vervolgens Achievements. Kies individuele achievements om een korte beschrijving te zien over hoe u deze kunt ontgrendelen.

U kunt ook het menu in de Xbox-app openen en Achievements selecteren voor een lijst met al uw achievements.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Achievements in uw game bijhouden op Xbox One en in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?